CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Schakelkettingen

6 Aantal producten

Schakelkettingen

Wovar levert stalen schakel kettingen in vele maten. U kunt eenvoudig voetketting per meter bij ons afnemen in verschillende soorten. Voetkettingen worden geleverd in verzinkt staal en RVS. Een verzinkte voetketting is sterker dan een RVS voetketting. Dit komt omdat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal. De schakels van de voetkettingen zijn gelast en daardoor ijzersterk.

Onze schakelkettingen kunt u goed gebruiken in combinatie met karabijnhaken. Daar wordt het gebruik van de schakelketting een stuk gemakkelijker van. De schakelkettingen hebben verschillende breekkrachten met de lengte en dikte van de schakels in de ketting. De lengte van de ketting kunt u thuis met het juiste gereedschap uit elkaar halen naar uw eigen wensen.

De kettingen worden meestal gebruikt om allerlei dingen vast te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het vastzetten van hekken, zowel binnen als buiten. Ze worden daarnaast vaak gebruikt rondom een boerenerf.  

Schakelketting bestellen

Bestel schakelkettingen op maat bij Wovar in verschillende uitvoeringen, materiaalsoorten en afmetingen. Onze schakelkettingen zijn ijzersterk, gemakkelijk te gebruiken en goed te combineren met karabijnhaken. Om dingen mee vast te zetten of plekken te omheinen en af te scheiden. Bestel bij ons voor de beste kwaliteit en de laagste prijs! We leveren meestal binnen een werkdag uw product al af! Ook razendsnel in het weekend! 

Ondernemers die een eigen bedrijf hebben in een relevante sector, zoals de bouw- en klussector, kunnen gebruik maken van een zakelijk account! Met een zakelijk account krijgt u een vaste korting op ons gehele assortiment, waaronder de schakelkettingen, een vast contactpersoon bij onze klantenservice voor al uw vragen, Bij aanschaf van volle rollen schakelkettingen van 5 meter lang krijgt u automatisch een staffelkorting van rond de 4% om uw aankoop nog een stuk voordeliger te maken.