CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Flex Fence RVS

15 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Flex Fence RVS

Gaat u een overkapping, zithoek of schutting bouwen? Dan zijn deze RVS flex fence misschien wel waar u naar op zoek bent. Hiermee maakt u in een handomdraai een fanatische schutting of wand voor uw overkapping. Flex fence van Wovar is namelijk een super mooi systeem. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen hoe open of dicht u de flex fence zet. U kunt ervoor kiezen om ze helemaal open te draaien om veel licht door te laten, maar bij harde wind kunt u ze ook eenvoudig weer dicht draaien. Onze draaibare lamellen zijn verkrijgbaar in volgende lengtes: 50 cm, 95 cm, 165 cm en 220 cm.  

Wovar flex fence

De flex fence draaibare lamellen van Wovar zijn op veel manieren in te zetten. Waar de flex fence het meeste voor gebruikt wordt is voor de aankleding van een overkapping, zithoek of veranda. Draaibare lamellen als wand, raam of dak zorgen voor een moderne uitstraling van uw zithoek en is minder standaard als een gewone muur. Bovendien kunt u de mate van privacy en licht- en luchtdoorlatendheid helemaal zelf bepalen. Verder zijn draaibare lamellen ook in huis in te zetten als afscherming of voor opdeling van bepaalde ruimtes. 

Flex fence RVS zelfbouwpakket

De RVS flex fence van Wovar zijn ontzettend eenvoudig te plaatsen en in te korten. In de onderstaande video leggen wij u precies uit hoe u dit doet!

Flex fence RVS kopen

Is de RVS flex fence nu precies waar u naar op zoek bent? Bestel uw flex fence draaibare lamellen dan snel voor een super scherpe prijs! Bovendien bent u met de Wovar flex fence verzekerd van een kwaliteitsproduct. Houdt er rekening mee dat het zal lijken alsof de lamellen los zitten. Dat komt omdat u zelf kunt instellen hoe zwaar of licht u de lamellen wilt kunnen draaien. Dit kunt u instellen met de borgmoer in het U-profiel. 

Bent u een zakelijke klant in de klus- of hoveniersbranche? Zakelijke klanten kunnen bij Wovar een zakelijk account aanmaken. Hiermee profiteert u bijvoorbeeld van een eigen contactpersoon, 15% korting en een handige bestelgeschiedenis. 

Bent u op zoek naar flex fence in een andere kleur? Kijk dan eens bij onze flex fence wit of flex fence zwart. Wovar heeft ook planken voor flex fence in het assortiment.