CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Gevelbeits en gevel olie transparantGevelverfVerf en Beits

Filters

Gevelbeits en gevel olie transparant

8 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Gevelbeits en gevel olie transparant

Transparante beits en olie voor het behandelen van uw houten gevelbekleding vindt u hier. Wovar levert hoogwaardige merken, zoals Teknos Drywood, van transparante gevelbeits en blanke olie voor gevelhout. Wij doen dit vanuit eigen voorraden, zodat u zeker bent van een razendsnelle levering! 

U kunt ook kiezen voor een dekkende gevelbeits. Tevens leveren wij voorvergrijzers voor gevelbekleding en gevelbekleding olie

Wanneer u uw gevel wilt behandelen met een beits kunt u kiezen uit dekkende en transparante kleuren. Op deze pagina vindt u de transparanten. Dit betreft veelal natuurlijke kleuren. Het grote voordeel bij deze beitsen is dat de structuur goed zichtbaar blijft van het hout. Dit geeft een natuurlijke en mooie uitstraling, iets waar veel mensen graag voor kiezen. Echter biedt het wel iets minder sterke bescherming dan dekkende varianten. Dit heeft met name te maken met het feit dat er minder pigmenten in zitten. Pigmenten zijn vooral belangrijk tegen verkleuring.

Transparante gevelbeits

Er zijn transparante beitsen voor uw gevel in verschillende kleuren. Een aantal van deze kleuren vindt u hier op deze pagina. Kunt u uw kleur nou niet vinden? Bekijk dan de Woodstain VV in alle kleuren. Dan kunt u zelf een RAL-kleur kiezen of een kleur uit de grote kleurenkaart met transparante beitsen. Bij Wovar vindt u de beste oplossingen voor gevelbekleding. Naast de transparante kleuren op de kleurenkaart heeft u ook keuze uit alle RAL-kleuren in dekkende vorm. Wilt u nou graag een kleur die u niet kunt vinden op de kleurenkaart of tussen alle RAL-kleuren? Neem dan even contact met ons op! Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij gaan dan meteen in overleg met de fabrikant om te kijken of zij deze kleur op maat kunnen maken. Dit brengt dan geen extra kosten met zich mee.

Gevelbeits gebruiken

Het behandelen van gevelbekleding verdient wat extra aandacht ten opzichte van ander hout. Bij het gebruiken van Woodstain VV is het belangrijk dat u de informatie van tevoren goed doorleest. Het is belangrijk om het hout rondom te behandelen voor maximale bescherming. Dit doet u nog vóór het monteren van het hout. Ook brengt u meerdere lagen aan voor een goede verwerking. Het aanbrengen doet u gewoon zelf met een kwast of een roller. Woodstain VV wordt veel gebruikt in de industriële markt. Het kan dan ook een optie zijn om de beits aan te laten brengen met machines in een fabriek of spuiterij.