• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Boombescherming

Boombeschermers

De boombeschermers van Wovar bieden effectieve bescherming tegen het krabben, bijten en schuren van dieren. De beschermers zijn gemaakt van hoogwaardig, ongevoelig PVC-materiaal. De geperforeerde zone zorgt ervoor dat de boom kan blijven ademen, dit voorkomt schimmelbederf. De boombeschermers zijn gemakkelijk en snel te plaatsen doordat de beschermers over de lengte zijn doorgezaagd. Dankzij zijn eigen veerkracht springt de beschermer weer direct terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Alle boombeschermers van Wovar hebben een diameter van 85 mm, maar zijn in verschillende hoogtes beschikbaar.

Boombanden

Bij het plaatsen en laten groeien van jonge bomen is het verstandig om gebruik te maken van boombanden. De harde wind in Nederland kan het natuurlijke groeiproces verstoren waardoor jonge bomen scheef gaan kunnen groeien. De boombanden van Wovar zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: boomband met klittenband, boomband met gesp en boomband met rattenstaartsluiting. Verder zijn de boombanden beschikbaar in zowel rubber als nylon. 

Wanneer boom beschermen

Wanneer u aan de slag gaat met het verwijderen van bestratingsmaterialen, moet u er voor zorgen dat de bomen naast de straat beschermd zijn tegen schade. Denk hierbij aan schade door machines, puin of andere puin. De boombeschermers van Wovar zijn gemaakt van PVC-materiaal in plaats van hout, het is namelijk zonde om bomen om te moeten kappen om andere bomen weer te beschermen. Verder hebben de boombeschermers een groene kleur waardoor ze niet snel opvallen en het beeld dus niet verstoren.

Boombescherming bestellen

Bestel al uw boombescherming nu voordelig bij Wovar voor een zeer aantrekkelijke prijs! Met een bestelling van meer dan 5 of 10 stuks boombeschermers krijgt u al prachtige staffelkorting. Ondernemers met bedrijven in de bouw-en tuinsector krijgen bovendien extra voordeel met een zakelijk account! Zakelijke klanten krijgen extra zakelijke korting. Dus log in op onze website, of maak een account aan om te profiteren van voordeel!