CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Ringsteeksleutels

15 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Ringsteeksleutels

De ringsteeksleutel is een multifunctioneel stukje handgereedschap die onmisbaar is in uw gereedschapscollectie. Zowel ringsleutels als steeksleutels worden gebruikt om moeren en bouten vast- of los te draaien. Een ringsleutel sluit aan op alle hoeken van een moer of bout, dit zorgt er voor dat er meer kracht gezet kan worden. Het voordeel van een steeksleutel is dat met minder speling een bout of moer aan- of losgedraaid kan worden. Met een ringsteeksleutel geniet je van de voordelen van beide stukken gereedschap en is hierdoor ontzettend praktisch. 

Bestel uw ring- en steeksleutels vandaag nog bij Wovar en garandeer een vaste bevestiging van al uw moeren en bouten. Handig voor als u bijvoorbeeld een duimheng wilt ophangen met behulp van slotbouten. Deze ring- en steeksleutels worden veelal gebruikt in combinatie met verzinkte, RVS en zwarte slotbouten

Ringsleutels en steeksleutels in één

Voor topkwaliteit ringsteeksleutels bent u bij Wovar op het juiste adres. Bent u toch op zoek naar iets anders? Kijk dan gerust bij ons andere handgereedschap, zoals meetgereedschap, veiligheidsgereedschap, gereedschapsets, tuingereedschap, stootijzers en meer. 

Wovar biedt bedrijven met een zakelijk account vele voordelen zoals de mogelijkheid tot spoedleveringen, een vaste korting op iedere bestelling, een handig orderoverzicht en een vast contactpersoon. Bent u ondernemer en wilt u hier ook van profiteren? Maak dan vandaag nog geheel vrijblijvend en gratis een zakelijk account aan!