Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Slotbouten verzinkt

U wilt verzinkte slotbouten kopen? IJzerwarenspecialist Wovar levert gegalvaniseerde slotbouten standaard met sluitring en bijbehorende moer. Wovar is het gerenommeerde merk voor verzinkte slotbouten in talloze maten. Toppers zijn de M8 verzinkte slotbouten in de lengtematen 80, 100, 120 en 140 mm. Ook in lange maten hebben wij verzinkte slotbouten te koop voor een aantrekkelijke prijs. Wovar is het A-merk voor aantrekkelijke prijzen van 1001 gegalvaniseerde slotbouten. Naast verzinkte slotbouten leveren wij ook rvs- slotbouten en trendy zwarte slotbouten. Vergeet echter niet dat verzinkte schroeven kunnen roesten na verloop van tijd, maar in de basis altijd sterker zijn dan roestvrij staal. Ontdek nu het gemak van online schroevenwinkel Wovar. Wij leveren de volgende dag uit eigen voorraad in heel Nederland en België.

Kies uit M8 x 120 mm slotbouten voor een terrasfundering tot korte M8 x 50 mm slotbouten voor bijvoorbeeld een erfpoorthek. Ook lange slotbouten van M8 x 200 mm worden veel gebruikt bij de bouw van houten overkappingen en overdekte veranda's.

Welke sleutel moet ik gebruiken om slotbouten te monteren?

De slotbouten van Wovar zijn universeel inzetbaar en ogen prachtig dankzij de halfronde kop. Voor het aandraaien van M6-moeren hebt u sleutel 11 nodig. De populaire M8-moeren draait u aan met sleutelmaat 13. Voor M10-moeren gebruikt u sleutel 17 en M12-moeren worden gemonteerd met sleutel 19.

Geef voor het aandraaien een tik op de halfronde kop met een rubberen hamer. U zult zien dat het vierkante deel van de slotbout onder de halfronde kop klemt in het hout. Dat voorkomt dat de slotbout meedraait tijdens het aandraaien van de moer. Let op, gebruik altijd een rubberen hamer. Zo worden de slotbouten niet beschadigd. Als verzinkte slotbouten beschadigd raken, is de kans groot dat ze gaan oxideren.

Naast deze oersterke verzinkte slotbouten levert Wovar ook rvs-slotbouten en trendy zwart stalen slotbouten. Wat is het verschil tussen rvs en verzinkt, horen wij u denken? Verzinkte slotbouten zijn simpelweg sterker dan rvs. Rvs oxideert niet, verzinkt kan na enkele jaren wel wat gaan roesten. 

Online verzinkte slotbouten kopen bij Wovar

Wilt u hoogwaardige verzinkte slotbouten kopen voor een lage prijs? Ontdek dan A-merk Wovar. U kunt hier 1 of enkele dozen kopen. Voor tuinaannemers, klusbedrijven, bouwbedrijven enzovoorts bieden wij dan extra korting en services. Meld u hier aan en ontvang uw persoonlijke kortingscode.