Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Slotbouten RVS

U wilt rvs-slotbouten bestellen? Wovar levert rvs-slotbouten standaard met sluitring en bijbehorende moer. Handig en elders lang niet altijd het geval. De slotbouten zijn gemaakt van rvs A2-staal en DIN603-kwaliteit. Daardoor oxideren deze slotbouten niet. Rvs-slotbouten zijn wel minder sterk dan verzinkte slotbouten. Dat komt omdat rvs-metaal zachter is dan verzinkt staal. Deze rvs-slotbouten zijn volledig voorzien van schroefdraad en daardoor multifunctioneel. Online schroevenwebshop Wovar levert rvs-slotbouten en schroeven razendsnel bij u thuis of op het werk in heel Nederland en België. Ontdek ook onze moderne zwarte slotbouten. Wij hebben aantrekkelijke prijzen voor een hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets is onze slogan: 'Wovar bevestigt het keer op keer'. 

Wovar is het gerenommeerde merk voor rvs-slotbouten. Naast rvs-slotbouten leveren wij ook verzinkte slotbouten. Die zijn goedkoper en sterker dan roestvrij stalen slotbouten. Wel kan verzinkt metaal na enkele jaren wat oxideren.

Wilt u goedkoop online slotbouten kopen? Ontdek dan Wovar, het merk voor kwaliteit en service. U kunt hier per stuk of per volle doos kopen. Voor tuinaannemers, houthandels, klusbedrijven, bouwbedrijven enzovoort hebben wij ook de optie voor een zakelijk account. Daarin bieden wij dan extra korting en services.