Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Slotbouten Zwart

Gaat u een poort of een overkapping bouwen van hout? Dan zijn deze waanzinnige zwarte slotbouten een echte eyecatcher. De zwarte slotbouten van Wovar zijn voorzien van Deltacoll-coating. Dat is een diepzwarte oppervlaktebehandeling met een dunne laagdikte die zorgt voor een enorme corrosiebestendigheid. De zwarte slotbouten worden compleet geleverd met moer en ring! De laag ontstaat door een zwart gepassiveerde zinklaag gevolgd door een zwarte topcoat. De zwarte topcoat zorgt voor het glanzende effect waardoor onze slotbouten er prachtig uitzien. Meest verkocht zijn onze M8-slotbout zwart gecoat. Toppers binnen de M8-dikte zijn die van 50, 60 en 80 mm. Naast zwarte bouten levert Wovar ook verzinkte slotbouten en rvs-slotbouten. Profiteer van onze snelle levering overal in Nederland en België. De webshop van Wovar levert bovendien uit eigen voorraad meer dan 500 soorten schroeven en bouten voor aantrekkelijke prijzen. 

De zwarte slotbouten van Wovar zijn voor 1001 toepassingen geschikt. De zwart gecoate slotbouten zijn gemaakt van verzinkt staal. Dat maakt ze ijzersterk en geschikt voor zware toepassingen. De zwarte slotbouten zijn voor 25 mm voorzien van schroefdraad. Bij groothandel Wovar leveren we dergelijke bouten altijd met bijpassende moer. 

Zwarte slotbouten en roest

De oppervlaktebehandeling zorgt voor een hoge corrosiebestendigheid. Dat houdt in dat de slotbouten goed beschermd worden. Wovar verzekert u van kwaliteit vanwege de zoutneveltest die de slotbouten hebben ondergaan. Na 600 uur zoutnevel werden de slotbouten nog niet betrapt op zichtbare roestplekken.

De zwarte slotbouten worden compleet geleverd met moer en ring. Zwarte slotbouten zijn vooral populair voor de bevestiging van zwarte hengsels.

Slotbouten zwart kopen

Bestel de hoogwaardige zwarte slotbouten van Wovar, profiteer van onze bulkkorting en bestel 3 sets van 10 stuks. Ook hebben wij bijpassende hengsels in de kleur zwart te koop. Bedrijven profiteren van extra korting bij Wovar! Wilt u zakelijke klant worden? Meld u dan hier aan!