CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Harken

6 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Harken

Bij het onderhoud van uw tuin is de hark een essentieel stuk tuingereedschap, maar wat voor hark heeft u nodig en waar worden deze eigenlijk voor gebruikt? Er zijn verschillende soorten harken zoals harde tuinharken, verticuteerharken en softe bladharken met allemaal een eigen functie. Op deze pagina vindt u alle soorten harken met bijhorende informatie om uw tuin perfect te kunnen onderhouden.

Naast diverse harken voor de tuin bent u bij Wovar voor schoffels, snoeigereedschap, grondboren, schoppen en spades ook aan het juiste adres! 

Tuinhark

Een tuinhark heeft harde tanden die niet buigzaam zijn. Voor het verwijderen van tuinafval en het egaal maken van tuingrond, grind of zand is een tuinhark ideaal. De tuinharken van Wovar zijn van uitsluitend topkwaliteit en worden geleverd met een steel. Bij het kiezen van een tuinhark raden wij aan de hoeveelheid tanden op de hark mee te nemen, dit is afhankelijk van de oppervlakten die u ermee gaat harken. Een tuinhark met meer tanden is logischerwijs handiger voor grotere oppervlakten en een hark met minder tanden voor kleinere oppervlakten.

Bladhark

Bladharken zijn ideaal voor het verzamelen en verwijderen van bladeren, grasresten en tuinafval. De bladhark heeft meer buigzame stangen in vergelijking met de tuinhark. Een bladhark is een handig stuk tuingereedschap waarmee u uw tuin gemakkelijk en met weinig inspanning netjes kunt houden. De harken van Wovar worden geleverd met steel en zijn uitsluitend van topkwaliteit. De bladhark wordt doorgaans ook wel een gazonhark genoemd en is absoluut onmisbaar bij het onderhouden van een mooie tuin.

Verticuteerhark

Om uw gazon mooi en gezond te houden is een verticuteerhark en regelmatig uw gras verticuteren essentieel. Op den duur vormt zich een viltlaag bestaande uit mos en plantresten op uw gazon waardoor het gras niet de nodige ruimte, voedingsstoffen en zuurstof krijgt. Om dit te verhelpen is het verstandig om twee keer per jaar aan de slag te gaan met een verticuteerhark en uw gazon te beluchten. 

Verticuteren doet u door de messen van de hark door het gras te halen om zo het mos en vilt te verwijderen. Wij raden aan om zowel horizontaal als verticaal te verticuteren, zo bent u er zekerder van dat u alles meeneemt om zo uw gras optimaal te beluchten. Een handige aanpak is om dit per vierkante meter te doen, hierdoor zult u minder snel plekken vergeten.

Harken kopen voor uw tuin klussen?

Bestel A-merk harken van uitsluitend topkwaliteit vandaag nog bij Wovar voor een scherpe prijs. Naast tuingereedschap bent u ook voor al uw benodigdheden voor de perfecte tuinbewatering zoals tuinslangen, slangkoppelingen, tuinsproeiers en dompelpompen op de goede plek!

Bedrijven met een zakelijk account profiteren van voordelen zoals de mogelijkheid tot spoedleveringen, een handig orderoverzicht en 15% korting op iedere bestelling. Bent u ondernemer, wacht dan niet langer en profiteer van de voordelen die u krijgt met een zakelijk account