CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Voorvergrijzers voor gevelbekledingGevelverfVerf en Beits

Filters

Voorvergrijzers voor gevelbekleding

2 Aantal producten

Voorvergrijzers voor gevelbekleding

Met deze producten zorgt u voor een mooie en egale vergrijzing van uw gevelbekleding. Wilt u niet wachten tot uw nieuwe hout helemaal vergrijsd is? De overgang van nieuw naar vergrijsd is niet altijd even mooi. Met voorvergrijzers voor houten gevelbekleding lost u dit probleem. Wij leveren hoogwaardige vergrijzers van Teknos Drywood bovendien snel bij u thuis.  

Wanneer u gevelhout heeft, zult u te maken krijgen met vergrijzing. Sommige mensen vinden dit lelijk en geven hun hout daarom een kleur met een beits of olie. Andere mensen vinden het juist wel mooi en kunnen niet wachten tot het hout is vergrijst. Voor hen is er echter een probleem. Dit proces kost tijd en loopt meestal niet geleidelijk. Hout vergrijst op gevels vaak niet egaal. Dit komt omdat niet elke plank evenveel zon vangt en het ene stuk natter wordt dan het andere. Hierdoor ontstaan lelijke oneffenheden in de gevel.

Gelukkig hebben wij een oplossing hier voor. Met deze voorvergrijzers voor gevelbekleding kunt u uw hout egaal vergrijzen. Het is eigenlijk niks anders dan een beschermende gevelbeits met een vergrijsde en verkleurde kleur. Hierdoor is uw gevel in een handomdraai prachtig grijs! Wij hebben gekozen voor het merk Teknos Drywood omdat dit merk bekend staat in de professionele bouw als één van de beste beitsen.