Wovar bevestigt het, keer op keer!
Bestel vandaag voor 23:59, uiterlijk maandag in huis

Spaanplaatschroeven Verzinkt 5 x 80 mm Torx 25 met snijpunt - Doos 200 Stuks

  • 8719747471395
  • Wovar
Meer dan 5 x doos 200 stuks nodig?
Aantal
Prijs
Korting
5 x doos 200 stuks
62,25 €
3.86%
10 x doos 200 stuks
119,50 €
7.72%

Waarom kiezen voor Spaanplaatschroeven Verzinkt 5 x 80 mm Torx 25 - Doos 200 stuks?

  • Voorzien van freesribben
  • Hout splijt niet dankzij de snijpunt
  • Gratis TX25 bit

De ijzersterke spaanplaatschroef verzinkt 5 x 80 is voor 52 mm voorzien van schroefdraad. Daarnaast hebben de schroeven een extra diepe torx 25 aandrijving en een platverzonken kop. De spaanplaatschroeven zitten verpakt in dozen van 200 stuks. Wovar levert bij iedere doos spaanplaatschroeven een gratis torx bit. Deze verzinkte schroeven van Wovar zijn het betera alternatief van de Woodies schroeven verzinkt.

Spaanplaatschroeven verzinkt torx van Wovar

De platverzonken kop van de Wovar verzinkte spaanplaatschroeven verzinken mooi in het hout. Dit komt omdat de platverzonken kop beschikt over freesribbenaan de onderkant. De freesribben zorgen ervoor dat de schroef krachtiger in het hout wordt getrokken. De TX25 (torx) aandrijving helpt uw gereedschap veel grip te krijgen op de schroeven tijdens het indraaien. Torx aandrijving bestaat uit een stervormige indruk met zes hoekpunten. Doordat Wovar een gratis bit levert bij iedere doos spaanplaatschroeven heeft u altijd de juiste bit bij de hand. spaanplaatschroeven verzinkt.

Minder spanning op Wovar spaanplaatschroeven verzinkt

De schachtribben en gekartelde schroefdraad zorgen voor minder weerstand tijdens de montage van de spaanplaatschroeven. Hierdoor kan uw elektrische gereedschap meer schroeven per acculading indraaien. Ook nemen de schachtribben de spanning van de spaanplaatschroef waardoor optimale kracht behouden blijdt. Voorboren is verledentijd dankzij de handige snijpunt. Dit geldt alleen voor zachte houtsoorten. Als u werkt met hardhout raden wij aan onze rvs spaanplaatschroeven te gebruiken.

Spaanplaatschroeven torx verzinkt 5 x 80 mm kopen

Ontdek de spaanplaatschroeven 5 x 80 mm van hoogwaardige kwaliteit! Maak gebruik van onze staffelkorting en krijg 10% korting. Hoveniers, klus- en bouwbedrijven profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals kortingen.

Zijn deze spaanplaatschroeven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze spaanplaatschroeven verzinkt torx. Zie naast deze verzinkte deeldraad schroef ook onze voldraadschroeven, steigerhoutschroeven of spaanplaatschroeven RVS A2.

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8719747471395
Barcode
8719747471395
Kenmerk
Sterker dan RVS
Kenmerk
Voorzien van SHK-keurmerk
Kenmerk
Platverzonken kop
Materiaal
Verzinkt staal
Aandrijving kop
TX25
Prijseenheid
Doos 200 stuks
Dikte
5.0 mm
Lengte
80 mm
Draad
Deeldraad
Punt
Snijpunt
Kleur
Grijs
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht