CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Slotbouten Verzinkt M6 x 16 mm - 200 stuksSlotbouten VerzinktSlotbouten

Slotbouten Verzinkt M6 x 16 mm - 200 stuks

slotbouten_verzinkt_m6_x_16_mm_10_stuks
slotbouten_verzinkt_m6_x_16_mm
slotbouten_verzinkt_m6_x_16_mm_schroefdraad
slotbouten_verzinkt_m6_x_16_mm_10_stuks
slotbouten_verzinkt_m6_x_16_mm
slotbouten_verzinkt_m6_x_16_mm_schroefdraad
13,49 €
11,15 € excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Slotbouten Verzinkt M6 x 16 mm - 200 stuks?

  • 10 mm schroefdraad
  • Voor een ijzersterke verbinding
  • Niet geschikt voor houtsoorten met looizuren

Slotbouten Verzinkt M6 x 16 mm - 200 stuks

Op zoek naar verzinkte slotbouten M6? Wovar heeft een groot assortiment aan oersterke kwaliteit slotbouten in verschillende maten. Mede dankzij het verzinkte staal zijn deze slotbouten vrijwel onverwoestbaar en geschikt voor zware constructies. Mocht het zo zijn dat de verzinklaag beschadigt, dan kunnen de slotbouten gaan oxideren. De slotbouten M6 beschikken over een 4.6 staalkwaliteit wat inhoudt dat de slotbouten tot een treksterkte van wel 40 kg per mm2 hebben. Het schroefdraad van deze slotbout is 10 mm lang. 

Bevestigen van de M6x16mm slotbouten

Voordat u gaat beginnen met het bevestigen van de slotbout boort u eerst het hout voor. Voorboren van slotbouten kunt u het beste doen met een hardhoutboor. Boor altijd een gat in het hout dat 1 mm dikker is dan de slotbout, zodat de slotbout eenvoudig door het hout kan. Deze M6 × 16 houtbout boort u dus voor met een 7 mm hardhoutboor.

Plaats de slotbout vervolgens door het voorgeboorde gat en sla deze aan met een rubber hamer. Zo slaat u het vierkant gedeelte onder kop van de slotbout stevig vast in het hout. Door het gebruik van een hamer van rubber beschadigt u de verzinkte slotbouten niet. Hierdoor blijft de zinklaag intact en voorkomt u oxidatie.

Wovar levert verzinkte slotbouten altijd met moer. De slotbouten aandraaien is nodig om ze zo stevig mogelijk te kunnen bevestigen. Voor het aandraaien van een M6 moer gebruikt u sleutelmaat 10.

Slotbouten M6 × 16 mm bestellen?

Bestel onze hoogwaardige slotbouten verzinkt en ontdek de ijzersterke kwaliteit. Is deze slotbout verzinkt niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons gehele assortiment slotbouten verzinkt. Naast verzinkte slotbouten levert Wovar ook slotbouten rvs en slotbouten zwart. Wovar specialiseert in schroeven, bouten en alle andere bevestigingsmateriaal. Er is dus altijd een geschikt middel voor uw klus voor handen. 

13,49 €
11,15 € excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD