Ook tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Houtdraadbouten Zwart

Wovar levert hoogwaardige houtdraadbouten voorzien van een zwarte Deltacoll-coating. Deze diepzwarte oppervlaktebehandeling beschermt de houtdraadbouten tegen roest en corrosie. De basis van deze houtdraadbouten is verzinkt staal. Dat maakt de houtdraadbouten extreem sterk. Zwarte houtdraadbouten worden veel gebruikt voor de bevestiging van zwarte duimhengsels. De zwarte houtdraadbouten van Wovar worden aangeboden in sets van 10 stuks.

Wovar levert zwarte houtdraadbouten van M6 en M8. De houtdraadbouten beschikken over een zeskantkop-aandrijving. Voor M6 houtdraadbouten gebruikt u sleutelmaat 10 en voor onze M8 houtdraadbouten gebruikt u sleutelmaat 13. Voor de montage van de zwarte houtdraadbouten raden wij aan om voor te boren. M6 houtdraadbouten boort u voor met onze hardhoutboor 4mm en houtdraadbouten M8 met een 6mm hardhoutboortje.

Zwarte houtdraadbouten bestellen

Bestel de zwarte houtdraadbouten van Wovar in sets van 10 stuks. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode van Wovar. Meld uw bedrijf hier aan en ontvang een code!