Bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Houtdraadbouten verzinkt

Wilt u houtdraadbouten van verzinkt metaal kopen? Wovar levert de betere kwaliteit houtdraadbouten met zeskandige kop. De houtdraadbouten van Wovar zijn standaard gehard door een speciale warmtebehandeling. Deze verzinkte houtdraadbouten hebben wij te koop voor een aantrekkelijke prijs. Daarbij hanteren we bestellen voor 22:00 uur is levering de volgende dag. Houtdraadbouten hebben een zeskantige kop en dient u met een steeksleutel of dopbitsleutel vast te draaien. Bestel onze houtfretten verzinkt nu van maat m8 x 30 mm tot m8 x 140 mm. 

Wovar levert naast verzinkte houtdraadbouten ook houtdraadbouten van roestvast staal en in het zwart! De M8 houtdraadbouten monteert u eenvoudig met onze dopsleutel 13 mm.

De zeskantige kop is eenvoudig aan te draaien met een dop, steek of ringsleutel. Kies bij Wovar uit diverse verzinkte houtdraadbouten in lengtes van 30 mm tot 200 mm. Deze gegalvaniseerde houtdraadbouten worden ook wel houtfretten genoemd.

Deze zeskandige houtdraadbouten van verzinkt metaal worden ook wel houtschroef of schroefbout genoemd. Vooral voor plekken waar je met een accuboormachine niet bij kunt komen, maar een steeksleutel wel zijn deze gegalvaniseerde houtfretten ideaal. Wij adviseren altijd iets voor te boren. Hier is onze hardhoutboor 6mm voor geschikt.

Sneller klussen? Kies voor tellerkopschroeven in plaats van houtdraadbouten.

Toch liever een Torx schroef gebruiken? Dergelijke houtbouwschroeven met Torx schroefkop zijn de trend, want deze zijn sneller te verwerken dan houtdraadbouten. Bekijk dan ook onze populaire tellerkopschroeven of RVS schroeven voor in de tuin. Deze zijn sneller te ververwerken dan houtdraadbouten dankzij de gripvaste Torx kop. 

Online verzinkte houtdraadbouten kopen

Bestel hoogwaardige houtdraadbouten van Wovar. Wovar levert houtdraadbouten in vele maten. Bestel voor 22:00 uur is levering de volgende dag. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Wovar levert houtdraadbouten in vele soorten en maten. Populaire maten zijn houtdraadbouten m8 en houtdraadbouten M10. Dikkere maten zijn ook eenvoudig te bestellen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze houtdraadbouten m12.

Bouwt u een overkapping, tuinhuis of carport met plat dak? Kies voor ons hoogwaardige epdm folie.