Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Houtdraadbouten rvs

Houtdraadbouten rvs M8 zorgen voor een ijzersterke constructie. Met deze houtdraadbouten monteert u zware constructies zoals speeltoestellen, terrasoverkappingen of houten meubels. De houtdraadbouten zijn geschikt voor alle houtsoorten. Tip: bestel onze dopsleutel 13 mm mee voor een snelle en eenvoudige montage van onze houtdraadbouten! Kies uit rvs-houtdraadbout M8 x 30 tot maximaal M8 x 130 mm. Naast houtfretten met zeskantige kop kiezen ook steeds meer schrijnwerkers voor Torx-tellerkopschroeven. Deze schroeven met grote schotelkop zijn door hun Torx-kop met veel grip sneller te verwerken dan dergelijke houtdraadbouten. Wovar is het A-merk voor rvs-houtdraadbouten met snelle levering in de hele Benelux. Hebt u toch liever verzinkte houtdraadbouten? Die hebben wij ook in het assortiment bouten. Wist u dat verzinkt staal altijd sterker is dan rvs? Natuurlijk kan verzinkt metaal wel oxideren na verloop van tijd. Naast rvs en verzinkte bouten, moeren en schroeven kunt u bij Wovar ook terecht voor slotbouten, balkdragers en raveeldragers. 

Roestvrije stalen houtdraadbouten zijn minder sterk dan verzinkte houtdraadbouten. Dat komt omdat rvs zachter is dan verzinkt staal. Bij zeer zware bouwconstructies wordt daarom ook vaker gekozen voor verzinkte houtdraadbouten. Het voordeel van rvs-houtdraadbouten is dat ze niet oxideren.

Wovar levert nu ook zwarte houtdraadbouten voor bijvoorbeeld de montage van zwarte hengsels.

Houtdraadbouten rvs online bestellen

Bestel de rvs-houtdraadbouten van Wovar voor de scherpste prijs. Koop 3 sets van 10 stuks en profiteer van een stevige stapelkorting! Bedrijven krijgen altijd korting bij Wovar. Heeft uw bedrijf nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan!