CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
GolfplaatschroevenDakschroevenSchroeven

Filters

Golfplaatschroeven

9 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Golfplaatschroeven

De zelfborende golfplaatschroeven van Wovar met hoogwaardige EPDM-dichtingsring zijn gemaakt van RVS A2 staal. Dit voorkomt dat de dakschroeven kunnen roesten. Deze waterdichte golfplaat schroeven met afdekkop beschikken over een handige torx 20 aandrijving. Dit zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig Wovar golfplaatschroeven kunt monteren. Het is belangrijk dat u de golfplaatschroeven met dop monteert met onze hoogwaardige Wovar TX20 bits. Zo voorkomt u beschadigingen aan de schroef. Als de dakschroeven beschadigen is de kans dat ze gaan roesten groot. Door Wovar torx 20 bits te gebruiken maakt u deze kans zo klein mogelijk.

Naast onze rvs A2 golfplaatschroeven met EPDM-ring levert Wovar ook verzinkte golfplaatschroeven met een zwarte kunststof dop. Bestel deze schroeven voor golfplaten voor 21:30 uur om zeker te zijn van levering de volgende dag. Ook te gebruiken voor het monteren van nokvorsten, polycarbonaatplaten en kunststof dakplaten. 

Naast deze golfplaatschroeven leveren wij ook hoogwaardige dakpanplaatschroeven, dakspijkers en damwandschroeven

De Golfplaatschroeven van Wovar zijn alleen geschikt voor het monteren van dakpanplaten of golfplaten op houten onderconstructies. Indien u de houten onderconstrucite nog moet bouwen, raden wij aan onze slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven te gebruiken.

Het is nodig een voor te boren in uw dakpanplaten of golfplaten. Gebruikt u metalen dakpanplaten of golfplaten? Boor dan, bij gebruik van onze golfplaatschroeven 4.5mm dik, voor met een 5.5 mm of 6 mm dikke metaalboor. Bij plastic golfplaten raden wij onze 5.5 mm dikke Wovar hardhoutboor aan. Bij gebruik van onze golfplaatschroeven 7 mm dik voorboren met een 9 mm dikke metaalboor in metalen golfplaten. Bij plastic golfplaten voldoet onze 8 mm dikke hardhoutboor.

Lekkage bij Wovar golfplaatschroeven verleden tijd

De hoogwaardige EPDM-digtingsring zorgt ervoor dat de montage gaten goed beschermd zijn tegen lekkage. De zelfborende golfplaatschroeven van Wovar zijn handig te monteren dankzij de torx 20 aandrijving. In tegenstelling tot onze verzinkte dakpanplaatschroeven zijn onze golfplaatschroeven gemaakt van RVS A2 staal. Dit zorgt ervoor dat de golfplaatschroeven niet roesten en over een extreem lange levensduur beschikken. Wilt u extra bescherming van de schroefkop? Kies dan voor onze golfplaatschroef met dop. Bij golfplaat plaatsen is ietjes ruim voorboren een must, zo heeft het kunststof ruimte om te werken. 

Welke lengte golfplaatschroeven moet ik kiezen?

De lengte van de golfplaatschroeven hangt af van de hoogte van de golf. Het is belangrijk dat de golfplaatschroeven voldoende hechting hebben in de houten ondercontructie. 2 of 3 cm is voldoende. Monteert u golfplaten met een golfhoogte van 3 cm? Dan kiest u voor onze golfplaatschroeven rvs 4.5 x 50 mm. Bij twijfel over dakbouwschroeven kunt u ook altijd even bellen of emailen met 1 van onze Wovar schroeven specialisten. 

Hoeveel golfplaatschroeven gebruiken?

Het belangrijk dat u niet te zuinig bent tijdens het monteren van uw golfplaten. Monteer boven en onder aan de golfplaat een golfplaatschroef in iedere golfhoogte. Daar tussenin voldoet 1 golfplaatschroef per 3 golfhoogtes.

Bestellen van schroeven voor golfplaten en vezelplaten

Bestel de hoogwaardige golfplaatschroeven van Wovar voor de laagste prijs. De Wovar golfplaatschroeven zijn per stuk bestellen. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Wilt u golfplaatschroeven of andere, bijzondere schroeven kopen? Wovar is uw schroevenspecialist met 1001 schroeven direct uit voorraad leverbaar voor messcherpe prijzen. Zo leveren wij ook epdm folie uit eigen voorraad de volgende dag bij u thuis! 

Wist u dat Wovar ook kleurkop / trespa® schroeven levert?

Video - Alles over de RVS golfplaatschroeven van Wovar