Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Golfplaatschroeven

De golfplaatschroeven van Wovar met hoogwaardige EPDM-dichtingsring zijn gemaakt van rvs A2-staal. Dat voorkomt dat de dakschroeven kunnen roesten. Ze hebben een handige Torx 20-aandrijving. Dat zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig Wovar-golfplaatschroeven kunt monteren. Het is belangrijk dat u de golfplaatschroeven monteert met onze hoogwaardige Wovar TX 20-bits. Zo voorkomt u beschadigingen aan de schroef. Als de dakschroeven beschadigd raken, is de kans dat ze gaan roesten groot. Door Wovar Torx 20-bits te gebruiken maakt u deze kans zo klein mogelijk. Naast onze rvs A2-golfplaatschroeven met EPDM-ring levert Wovar ook verzinkte golfplaatschroeven met een zwarte kunststof afdekkap.

De golfplaatschroeven van Wovar zijn alleen geschikt voor de montage van dakpanplaten of golfplaten op houten onderconstructies. Het is nodig om even voor te boren in uw dakpanplaten of golfplaten. Gebruikt u metalen dakpanplaten of golfplaten? Boor dan, bij gebruik van onze golfplaatschroeven van 4.5 mm dik, voor met een 5.5 mm of 6 mm dikke metaalboor. Bij plastic golfplaten raden wij onze 5.5 mm dikke Wovar-hardhoutboor aan. Bij gebruik van onze golfplaatschroeven van 7 mm dik moet u voorboren met een 9 mm dikke metaalboor in metalen golfplaten. Bij plastic golfplaten voldoet onze 8 mm dikke hardhoutboor.

Lekkage bij Wovar-golfplaatschroeven verleden tijd

De hoogwaardige EPDM-dichtingsring zorgt ervoor dat de montagegaten goed beschermd zijn tegen lekkage. De golfplaatschroeven van Wovar zijn handig te monteren dankzij de Torx 20-aandrijving. In tegenstelling tot onze verzinkte dakpanplaatschroeven zijn onze golfplaatschroeven gemaakt van rvs A2-staal. Dat zorgt ervoor dat de golfplaatschroeven niet roesten en over een extreem lange levensduur beschikken.

Welke lengte golfplaatschroeven moet ik kiezen?

De lengte van de golfplaatschroeven hangt af van de hoogte van de golf. Het is belangrijk dat de golfplaatschroeven genoeg hechting hebben in de houten onderconstructie. 2 of 3 cm is voldoende. Monteert u golfplaten met een golfhoogte van 3 cm? Dan kiest u voor onze golfplaatschroeven rvs 4.5 x 50 mm. Bij twijfel over dakbouwvijzen kunt u ook altijd even bellen of e-mailen met een van onze Wovar-schroevenspecialisten. 

Hoeveel golfplaatschroeven gebruiken?

Het belangrijk dat u niet te zuinig bent tijdens de montage van uw golfplaten. Monteer boven en onderaan de golfplaat een golfplaatschroef in elke golfhoogte. Daar tussenin voldoet één golfplaatschroef per drie golfhoogtes.

Bestellen van schroeven voor golfplaten en vezelplaten

Bestel de hoogwaardige golfplaatschroeven van Wovar voor de laagste prijs. De Wovar-golfplaatschroeven zijn per stuk te bestellen. Zakelijke klanten krijgen een persoonlijke kortingscode bij Wovar. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan!

Wilt u golfplaatschroeven of andere, bijzondere schroeven kopen? Wovar is uw schroevenspecialist met 1001 schroeven direct uit voorraad leverbaar voor messcherpe prijzen. Bovendien voor 22 uur besteld = levering de volgende dag.