CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
DakpanplaatschroevenDakschroevenSchroeven

Filters

Dakpanplaatschroeven

25 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Dakpanplaatschroeven

Met de zelfborende dakpanplaatschroeven van Wovar monteert u eenvoudig metalen dakpanplaten op zowel metaal als op hout. Wovar levert dakpanplaat schroeven in verschillende kleuren. Hierdoor krijgt u altijd een mooie afwerking bij het monteren van uw dakplaten. De dakpanplaat schroeven beschikken over een zeskantige kop. De dakpanplaatschroeven met een grijs verzinkte zeskant kop kunnen worden afgewerkt met onze zwarte afdekkappen. U ziet de dakpanplaatschroeven dan nauwlijks bij het monteren van zwarte dakpanplaten. Bestel schroeven voor dakpanplaten voor 21:30 uur voor levering de volgende dag, waar dan ook in Nederland en tevens bezorging op zaterdag. 

Naast schroeven voor dakpanplaten leveren wij ook schroeven voor golfplaten en damwandschroeven

De Wovar dakpanplaat schroeven beschikken over een zelfborende punt. Dit zorgt ervoor dat de u niet hoeft voor te boren in hout of metaal. Het fijne schroefdraad zorgt voor een stevige hechting op metalen onderconstructies.

Naast de zelfborende punt zijn de dakpanplaatschroeven van Wovar voorzien van een zeskantkop. Deze kan eenvoudig worden gemonteerd met sleutelmaat 8 of 10. Dit hangt af van de dikte die u kiest. Onder de zeskantkop zit een hoogwaardige dichtingsring. Deze zorgt ervoor dat uw dak waterdicht blijft na montage. Wovar levert dakpanplaatschroeven in het antraciet, zwart en grijs. U kiest zelf welke kleur het beste bij uw dakpanplaten of golfpalten past.Vergeet niet een stevige onderconsturctie te maken voor u de dakplaten plaatst. Indien u een houten onderconstructie bouwt raden wij aan gebruik te maken van onze slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven.

Schroeven voor dakpanplaten bestellen

Bestel de dakpanplaatschroeven van Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 20 of 40 stuks. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Naast onze dakpanplaatschroeven leveren wij ook golfplaatbouten, dakspijkers en zelfs epdm folie.

Video: Welke schroeven voor dakpanplaten monteren - Alles over schroeven voor dakplaten