Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Dakpanplaatschroeven

Met de zelfborende dakpanplaatschroeven van Wovar monteert u eenvoudig metalen dakpanplaten op zowel metaal als hout. Wovar levert dakpanplaatschroeven in verschillende kleuren. Zo krijgt u altijd een mooie afwerking bij de montage van uw dakplaten. De dakpanplaatschroeven hebben een zeskantige kop. De dakpanplaatschroeven met een grijs verzinkte zeskant kop kunnen worden afgewerkt met onze zwarte afdekkappen. U ziet de dakpanplaatschroeven dan nauwelijks bij de montage van zwarte dakpanplaten. Naast schroeven voor dakpanplaten leveren wij ook schroeven voor golfplaten.

De Wovar-dakpanplaatschroeven hebben een zelfborende punt. Dat zorgt ervoor dat u niet hoeft voor te boren in hout of metaal. De fijne schroefdraad heeft een stevige hechting op metalen onderconstructies.

Naast de zelfborende punt zijn de dakpanplaatschroeven van Wovar voorzien van een zeskantkop. Die kan eenvoudig worden gemonteerd met sleutelmaat 8 of 10, afhankelijk van de dikte die u kiest. Onder de zeskantkop zit een hoogwaardige dichtingsring. Die zorgt ervoor dat uw dak waterdicht blijft na montage. Wovar levert dakpanplaatschroeven in het antraciet, zwart en grijs. U kiest zelf welke kleur het beste bij uw dakpanplaten of golfplaten past.

Schroeven voor dakpanplaten bestellen

Bestel de dakpanplaatschroeven van Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze stapelkorting en bestel minimaal 20 of 40 stuks. Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld u aan!