CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Damwand Schroeven

10 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Damwand Schroeven

U wilt damwanden of dakpanplaten monteren? Met de damwand schroeven van Wovar zorgt u voor een zeer stevige en waterdichte bevestiging van damwanden en dakpanplaten. Damwandschroeven beschikken over een zelfborende punt en een zeskantkop met daaronder een EPDM-ring. Deze ring laat geen water door en zorgt dat het montagegat volledig wordt afgedicht. Damwandschroeven zijn verkrijbaar in verschillende kleuren. Populair zijn onze damwandschroeven zwart. Over het algemeen zijn onze damwand schroeven 4.8 of 4.9 mm dik. Voor extra stevige montage zijn er ook damwandschroeven 6.3 mm dik. Deze zijn gemaakt van verzinkt staal en kunt u mooi afwerken met zwarte afdekdoppen.

Zijn damwand schroeven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons hele assortiment gevel- en dakschroeven. Hier vindt u onder andere golfplaatschroeven, golfplaatbouten en kleurkopschroeven voor Trespa® platen

Damwand schroeven hebben allemaal een handige boorpunt. Deze zelfborende punt maakt voorboren in hout en staal overbodig. Het verzinkt staal maakt onze damwandschroeven extreem sterk. Gebruik altijd een goed passende dopsleutel bij het monteren van damwand schroeven. Zo voorkomt u dat damwand schroeven beschadigen en verkleint u de kans op oxidatie.

Damwand schroeven zwart (ral 9005) en antraciet (ral 7016) zijn voorzien van een hoogwaardige coating. Deze slijtvaste coating zorgt voor extra bescherming tegen roest. Ook bij deze schroeven is het van belang dat de juiste maat dopsleutel wordt gebruikt. Voor onze 6.3 mm dikke damwandschroeven kiest u voor onze dopsleutel M6, de dunnere damwan schroeven kunt u vast schroeven met onze universele doplseutel.

Damwand schroeven kopen

Bestel damwandschroeven super voordelig bij ijzerwaren groothandel Wovar. De damwandschroeven leverancier voor bedrijven en particulier. Door onze enorme voorraad damwandschroeven lukt het om vaak al de volgende dag te leveren. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hovenierskrijgen profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Zijn damwandschroeven niet helemaal wat u zoekt? Wovar levert ook zelftappers, dakpanplaatschroeven en zelfs epdm folie.

Gaat u eerst nog een houten onderconstructie bouwen? Gebruik onze slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven