CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Wat is dropshipping? - Bespaar tijd, geld en opslagruimte!

Heeft u een eigen bedrijf, webshop, of winkel en verkoopt u artikelen van Wovar? Profiteer dan van ons dropshipping initiatief!  Hierdoor kunt u uw producten verkopen zonder het gedoe van warehousing en logistiek. Rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw klanten! Wij kunnen dropshipment op verschillende manieren voor u invullen. Wij horen graag van u om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze dropshipping pagina.

Wat is dropshipping?

Met dropshipping gaan producten rechtstreeks van de leverancier naar de klant. Dit houdt dus in dat wanneer u een winkel, of webshop hebt, u niet zelf de voorraad hoeft te houden en logistieke werkzaamheden hoeft te verrichten. Dit neemt enorm veel werk uit handen. Daarnaast heeft u geen opslagruimte nodig om de producten te stallen. Zo worden de marges van uw producten veel hoger, omdat u geen geld kwijt bent qua logistiek en opslag!

Dropshipping beginnen

Dropshipment bij Wovar is voor u en uw klanten zeer gunstig. Bedrijven kiezen om de volgende redenen steeds vaker voor dropshipment bij Wovar:

  • Geen eigen voorraad opslaan
  • Goede marges en scherpe prijzen
  • Verwerken van orders wordt uit uw handen genomen
  • Supersnelle leveringen
  • Groot assortiment aan klus- en tuin producten
  • Uitstekende voorwaarden
Wat is dropshipping? - Bespaar tijd, geld en opslagruimte!

Dropshipping websites

Grote bedrijven gingen u al voor met een dropshipping samenwerking. Zo verkopen online houthandel Gadero.nl, leverancier van gevelbekleding Ayous.nl en webshop in huis en tuin HomingXL.nl een verscheidenheid aan producten van Wovar middels dropshopping.

Uiteraard zijn ook andere vormen van samenwerking met Wovar mogelijk. Zo kunnen we onze zakelijke klanten 15% korting op hun bestellingen aanbieden. Vraag hiervoor een speciaal zakelijk account aan. Interesse in bulkbestellingen, zoals hele pallets? Dan zijn onze speciale aanbiedingen op onze Wovar Groothandel pagina wat voor u. Verkoper worden van onze producten in uw (web)winkel? Vul dan het contactformulier op onze dealer worden pagina in. Tot slot heeft u de mogelijkheid om een ​​Wovar display in uw fysieke winkel op te stellen. Wij hebben verschillende displays die wij naar uw behoefte kunnen inrichten. Kijk hiervoor op onze display aanvragen pagina.

Wat is dropshipping? - Bespaar tijd, geld en opslagruimte!

Een greep uit ons assortiment