CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
WortelbegrenzerWorteldoekTuin

Filters

Wortelbegrenzer

3 Aantal producten

Wortelbegrenzer

Op zoek naar een wortelbegrenzer? Wovar heeft wortelbegrenzers van hoogwaardig kunststof (polypropyleen) waar wortels niet door heen kunnen groeien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten in de kleuren groen en zwart. Wortelbegrenzers koopt u op rollen en legt u als het ware om uw planten heen. Wortelwerende rollen worden veel gebruikt voor bamboe. Dit komt door de harde en zich snel verspreidende wortels die deze plant heeft. De flexibele wortelbescherming van wortelbegrenzers voorkomt dat de plant zich verspreidt. 

Wortelbegrenzer plaatsen

Het plaatsen van een wortelbegrenzer is vrij eenvoudig. Het is verstandig om dit bij het aanplanten van nieuwe planten te doen. U graaft een gat op de plaats waar de wortelbegrenzer geplaatst gaat worden. Daarna plant u uw plant in de kuil. Vervolgens plaatst u de wortelbegrenzer, om de plant heen, staand in de grond. Het is belangrijk dat u de wortelbegrenzer ongeveer 5 cm boven de grond uitsteekt, zodat de wortels niet bovenlangs kunnen groeien. Wist u trouwens ook dat u met behulp van cortenstalen borderranden de groei van wortels en wortelstokken tegen kunt gaan?  

Wortelbegrenzer bestellen?

Bestel wortelbegrenzers voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert wortelbegrenzers uit eigen voorraad volgende dag bij u thuis. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account. Is een wortelbegrenzer niet helemaal wat u zoekt, maar wilt u wel beplanting tegen gaan? Kijk dan eens bij onze anti-worteldoeken