• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Inbouwspots

Met de inbouwspots van Wovar maakt u uw overkapping helemaal compleet! De complete sets inbouwspots voorzien uw veranda, blokhut of vlonder van moderne sfeerverlichting, zodat u tijdens de avond of nacht nog heerlijk kunt blijven zitten. De spots zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de standaard vlakke versie, maar er zijn ook spots met een bolle of holle kap. Tevens zijn er luxe kantelbare ledlampen verkrijgbaar. Om de spots mooi aan te laten sluiten bij uw overkapping kunt u kiezen tussen een aluminium en een zwarte variant. 

Let goed op de productkentmerken op de produscpagina´s. Daar vindt u namelijk alle informatie over de lampen, waaronder bijvoorbeeld de inbouwmaat, vermogen, lichtkleur en IP-waardes. De inbouwspots van Wovar worden vaak als complete set geleverd, inclusief afstandsbediening, transformator en de benodigde stekkers. Zo weet u zeker dat u alles in huis hebt om de spots aan te sluiten, zodat u er direct van kan genieten!

Op zoek naar andere verlichting voor uw overkapping? Naast inbouwspots levert Wovar ook opbouwspots en wandlampen voor buiten.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Met inbouwspots zorgt u voor luxe verlichting in zowel uw overkappingen als in uw vlonder. De spots van Wovar zijn verkrijgbaar in sets van minimaal 6 stuks. Daarbij ontvangt u de benodigde kabels, een transformator en wanneer van toepassing een afstandsbediening om de inbouwspots te bedienen. De spots voor in overkappingen zijn namelijk dimbaar en tevens zijn een aantal spots zelfs kantelbaar. Het is goed om te letten op de inbouwmaten van de spots, om te bepalen hoe groot u de gaten moet zagen met een gatenzaag. Verdere specificaties, zoals de hoogte, het aantal watt en de IP-waardes van de inbouwspots vindt u op de productpagina´s zelf, onder het kopje productkenmerken én op de bijgevoegde afbeeldingen.

Wilt u meer dan 6 spotjes in uw overkapping? Dat kan! Op de meegeleverde transformator van de complete sets passen maar liefst 12 spotjes! U kunt extra losse spotjes bijbestellen. Let er in dat geval goed op dat u de juiste spotjes selecteert.

Hoe monteer ik inbouwspots?

De inbouwspots van Wovar zijn gemakkelijk in uw overkapping te plaatsen. Voor de zekerheid is het altijd handig om even te checken of alle spotjes goed werken. De spotjes zijn allen voorzien van 5 meter kabel, welke u in de connector kunt klikken. Deze verbindt u met de meegeleverde transformator, met de kabel van 1 meter. De transformator plugt u in het stopcontact. Nu kunt u met de afstandsbediening de ledjes bedienen. Werkt alles naar behoren? Dan kunt u de spotjes gaan plaatsen. Hiervoor is het nodig om gaten in het plafond te maken met een gatenzaag. Wovar heeft vele verschillende maten gatenzagen. Om de maat van de gatenzaag te bepalen kijkt u naar de inbouwmaat van de betreffende spotjes. Is deze bijvoorbeeld 22 mm, dan gebruikt u een gatenzaag van 22 mm. U kunt ook een iets ruimere zaag gebruiken, zodat u de spotjes makkelijker in het plafond kunt aanduwen, denk aan 1 of 2 mm groter. Na het maken van de gaten kunt u alle snoeren van de spotjes naar de connector begeleiden en drukt u de spotjes aan in het plafond. Deze zijn voorzien van klemmetjes, waardoor ze goed in het plafond blijven zitten. Nu kunt u genieten van prachtige verlichting in uw overkapping!

Hoe plaats je vlonderspots?

Vlonderspots kunnen eigenlijk op gelijke wijze worden geplaast als de inbouwspots in overkappingen. Het is daarbij ook belangrijk om te letten op de inbouwmaat. Gebruik dus een gatenzaag met dezelfde maat of iets groter dan de inbouwmaat van de vlonderspots. Begeleid de snoeren en druk de spotjes aan in uw vlonder. Tip: Om de spots het beste tot hun recht te laten komen kunt u bijvoorbeeld bloembakken of andere tuinelementen vlakbij de spots plaatsen. Op deze manier weerkaatst het licht er prachtig tegenaan.

Inbouwspots bestellen

Bestel uw inbouwspots nu bij Wovar tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Het plaatsen van sfeerverlichting kunt u met de complete sets geheel zelf, eenvoudig en snel, doen. Met één druk op de knop geniet u van een verlichte overkapping of vlonder. Bedrijven in de bouw- klussector profiteren naast de scherpe prijs van vele voordelen met een zakelijk account. Zo ontvangt u onder andere een vaste zakelijke korting en een vast contactpersoon.

Naast inbouwspots kunt u bij Wovar ook terecht voor opbouwspots en wandlampen. Beide soorten zijn te vinden in het assortiment buitenverlichting