CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Regentonnen

1 Aantal producten

Regentonnen

Wilt u een houten regenton kopen voor het bewateren van uw tuin in droge tijden of gewoon ter decoratie? Wij leveren dit populaire whiskyvat in heel Nederland en Belgie! Wees snel want OP = OP.

Regentonnen morgen in huis

Bespaar kostbaar drinkwater en help het milieu een handje door u tuin te bewateren met regenwater. Bestel regentonnen van Wovar voor de laagste prijs. Regentonnen worden geleverd uit eigen voorraad vrijwel altijd binnen 24 uur bij u thuis.
Een regenton helpt uw tuin te bewateren zonder drinkwater te verspillen. Zo bespaart u niet alleen geld, maar zorgt u ook goed voor het milieu. Daarnaast is ons whiskyvat een echte eyecatcher in uw tuin. 

Houten regenton

Een houten regenton van Wovar is gemaakt van eikenhout. Dit is een zeer duurzame houtsoort, wat wil zeggen dat deze erg lang meegaat. Deze regentonnen van hout zijn ook populair als gerecycled product. Dat wil zeggen dat deze eerst dienst hebben gedaan als wijnvat of wiskeyvat. Houten regentonnen worden veel gebruikt bij traditionele en authentieke tuinen en terrassen. Het hout van de regenton van hout steekt hier erg mooi bij af.
Zorg er bij voorkeur voor dat een houten vat nooit langdurig leeg komt te staan. Het vat heeft dan na vulling met regenwater weer enkele dagen nodig om weer waterdicht te worden.

Regenton kopen

Bestel uw regenton gemakkelijk en snel, volledig online! Profiteer van het gemak en krijg uw regenton snel geleverd bij u thuis. Zelf sjouwen met een grote regenton van de bouwmarkt naar uw huis is verleden tijd. Met de regentonnen van Wovar kunt u jarenlang regenwater opvangen. De regenton zorgt ervoor dat uw waterrekening afneemt. Daarnaast is een regenton duurzaam: u verspilt geen kraanwater dat speciaal gefilterd en behandeld is voor consumptie.
Naast regentonnen gaat u voor tuinslangen, tuinsproeiers, slangkoppelingen en dompelpompen ook naar Wovar! Voor het onderhoud van uw tuin zijn daarnaast tuingereedschap zoals harken, schoffels, snoeigereedschap, schoppen en spades ook essentieel.