CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Schoffels

2 Aantal producten

Schoffels

Schoffels zijn onmisbaar in uw collectie aan tuingereedschap en bij het onderhouden van uw tuin. Schoffels worden gebruikt voor het doorsnijden van de wortels van onkruid en het losmaken van aarde. Onkruid kan alleen effectief worden aangepakt door de wortels kapot te maken en hier is een schoffel ideaal voor. Gebruik een schoffel door het werkblad vlak op de grond te houden en heen en weer te bewegen. De schoffels van Wovar zijn van uitsluitend topkwaliteit en worden geleverd met steel.

Voor het onderhoud van uw tuin biedt Wovar naast schoffels ook harken, snoeigereedschap, schoppen, spades en meer! 

Schoffels met steel

Schoffelen is een natuurlijke aanpak van onkruidbestrijding en een goede manier om de bodem van uw tuin los te maken en los te houden. Schoffelen kunt u het beste doen wanneer de grond droog is, zo hoeft u minder kracht te zetten en beweegt u de schoffel gemakkelijk door de grond. Daarnaast is een bijkomend voordeel van schoffelen van droge grond dat het onkruid sneller dood gaat.

Schoffels kopen

A-merk schoffels van uitsluitend topkwaliteit bestelt u eenvoudig bij Wovar voor een aantrekkelijke prijs. Voor het onderhouden van uw tuin is daarnaast een goede tuin bewatering ook belangrijk. Hiervoor bieden wij ook de benodigdheden zoals tuinslangen, slangkoppelingen, tuinsproeiers en meer!

Hoveniers maken al gebruik van de voordelen die Wovar biedt aan haar zakelijke klanten zoals de mogelijkheid tot spoedleveringen, een vast contactpersoon, een handig orderoverzicht en 15% korting op iedere bestelling. Bent u ondernemer, waar wacht u dan nog op? Maak vandaag nog volledig gratis en geheel vrijblijvend een zakelijk account aan!