CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Paalkappen Verzinkt

10 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Paalkappen Verzinkt

Op zoek naar een ijzersterk paalornament? Dan kunt u het beste kiezen voor de verzinkte paalkappen van Wovar. Deze paalkappen zijn vuurverzinkt en daardoor zeer sterk. De kap is verkrijgbaar in een bolle, ronde en pyramide variant. Zo kunt u zelf beslissen welke kap het beste bij uw situatie past. De bolle variant is zeer opvallend en stijlvol en de pyramide vorm is daarentegen wat strakker en modern. De ronde variant is geschikt voor ronde houten palen. 

Alle varianten zijn zeer eenvoudig te bevestigen met behulp van 2 schroeven of 2 spijkers. Aan weerszijden van de paalornamenten zijn 2 montagegaten ingeboord. U schroeft of spijkert de ornamenten dus eenvoudig vast. Gebruikt u liever geen schroeven of spijkers? Geen zorgen, u kunt namelijk ook wat kit gebruiken voor een stevige montage. Zorg er dan voor dat het ornament aan alle zijden voorzien is van voldoende kit. 

Naast verzinkte paalornamenten kunt u bij Wovar ook kiezen uit RVS paalkappen en zwarte paalkappen. Alle soorten kunt u terugvinden in het totale assortiment paalkappen

Met verzinkte paalkappen bent u verzekerd van ijzersterke kappen. Deze paalkappen kunnen dus wel tegen een stootje. Verzinkte paalkappen zijn bij Wovar in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo kiest u tussen de strakke pyramidevorm, de chique bolvorm en zelfs de ronde vorm voor ronde palen. De kappen zijn natuurlijk ook in diverse maten verkrijgbaar. Zo is er voor elke houten paal wel een passende verzinkte paalkap te vinden.

Paalmuts verzinkt bevestigen

De vierkante en ronde paalmutsen zijn eenvoudig op houten palen te bevestigen. U kunt ervoor kiezen om de paalmuts vast te schroeven. Boor het hout dan allereerst even voor met een hardhoutboortje. Deze kunt u direct meebestellen uit het assortiment hardhoutboortjes. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de mutsen vast te spijkeren. Gebruikt u liever geen schroeven of spijkers? Dan kunt u de paalmuts ook met een beetje kit vastzetten. Breng de kit helemaal rondom aan de binnenkant van de muts aan en druk deze op de houten paal. 

Paalmutsen verzinkt kopen

Koop uw verzinkte paalmutsen nu voordelig bij Wovar! Bij aanschaf van 10 stuks profiteert u al van staffelkorting. Zo voorziet u voordelig meerdere houten palen van dezelfde paalmutsen. Heeft u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van een vaste zakelijke korting, krijg een vast contactpersoon en ontvang een handig besteloverzicht.

Zoekt u een andere vorm paalmuts of een ander soort materiaal? Bij Wovar kunt u ook terecht voor paalkappen RVS en paalkappen zwart. Al deze soorten vindt u in ons assortiment paalkappen