CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
VolieregaasGaasTuin

Filters

Volieregaas

5 Aantal producten

Volieregaas

Bent u op zoek naar volièregaas voor in de tuin? Met dit hoogwaardige product van Wovar spant u eenvoudig een omheining voor vogels en andere dieren in de tuin. U kunt het gaas ook gebruiken om juist vogels en andere dieren weg te houden bij uw planten en bomen, het gaas functioneert dan als bescherming en afbakening. Volieregaas is eenvoudig te bevestigen met behulp van krammetjes, een nijptang, een klauwhamer en een waterpas en meetlint.

Volièregaas bestelt u bij Wovar in verschillende maten van 50 x 250 cm tot 100 x 500 cm. Ook kiest u uit verschillende maaswijdten van 13 en 25 mm. Het gegalvaniseerde gaas is beschermd tegen oxidatie, is flexibel, vierkant, en duurzaam. We leveren meestal de volgende dag al uit eigen voorraad door heel Nederland en België als u voor 22:00 besteld. We bezorgen ook op zaterdag. 

Wovar biedt volièregaas aan van verschillende omvang. Het gaas wordt voornamelijk gebruikt in de volière bouw, om bijvoorbeeld een omheining te maken voor uw vogels of knaagdieren. U kunt volièregaas ook gebruiken om juist dit soort dieren te weren. Zo kunt u bijvoorbeeld bomen en planten beschermen doordat dieren er niet bij kunnen. Afhankelijk van de grootte van de dieren die u wilt omheinen of afweren, moet u bij aankoop rekening houden met de maaswijdte en afwerking.

Gaas op rol

Het volièregaas van Wovar wordt op rol geleverd. Bij het kiezen van de maaswijdte van uw volièregaas moet u rekening houden dat uw dieren er niet doorheen naar buiten kunnen. Tegelijkertijd is het natuurlijk ook belangrijk dat ongewenste dieren niet naar binnen kunnen. Daarnaast is afwerking belangrijk. Gaas bij Wovar is verzinkt, waardoor het ijzersterk is en wel tegen een stootje kan. Bovendien is ons volièregaas flexibel en heeft het een drievoudige draaiing, waardoor het zowel sterk als makkelijk te buigen is. Het verzinkte gaas zal niet snel roesten, doordat het voorzien is van een zinklaag. Mocht de laag beschadigen, dan bestaat er wel een kans op roest. Zorg er dus voor dat u het gaas zo min mogelijk beschadigt, bijvoorbeeld tijdens montage. 

Volièregaas bevestigen

Om volièregaas stevig te bevestigen kunt u het beste gebruik maken van krammetjes. Dat is een soort kromgevouwen spijker met 2 scherpe uiteinden. Om volièregaas vast te zetten slaat u de kram vast over het gaas heen in een houten paal. Bij Wovar adviseren we u het gaas stevig te bevestigen door het gaas minimaal om de 10 cm vast te slaan. Zorg ervoor dat de draadkrammen diep genoeg in het hout geslagen zijn, dan is uw volièregaas zowel stevig als duurzaam bevestigd.

Om de klus goed uit te kunnen voeren kunt u gebruik maken van een waterpas, klauwhamer, meetlint en nijptang. Daarmee heeft u gereedschap bij de hand om het gaas op een nette manier te bevestigen, het gaas indien nodig op maat te knippen en netjes af te werken voor het beste resultaat! Voor een uitgebreide beschrijving van de bevestiging van volière gaas kunt u terecht op de productpagina's.

Volièregaas kopen?

Bij Wovar bestelt u volièregaas van hoge kwaliteit, in allerlei maten en maaswijdten. Bestel voor 22:00 en uw bestelling is over het algemeen al de volgende dag in huis. Heeft u een eigen onderneming in de bouw- en tuinsector? Maak dan gebruik van een zakelijk account voor extra voordelen, zoals een vaste zakelijke korting en een overzicht van uw orders!

Naast gaas ook op zoek naar materiaal om delen in uw tuin, zoals een gazon of een tuinpad af te bakenen? Bekijk ons assortiment borderranden voor de vele opties!