CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Paalkappen Pyramide

16 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Paalkappen Pyramide

Op zoek naar paalkappen in een stijlvolle piramide vorm? Bij Wovar kunt u kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen. De kleinste paalkap begint al bij 7 x 7 cm! De RVS variant is bestand tegen roest en corrosie. De zwarte variant is van verzinkt staal en daardoor zeer sterk. De zwarte coating beschermd de paalmuts tegen invloeden van buitenaf. De paalkappen zijn eenvoudig te bevestigen met 2 schroeven of spijkers. De kap is aan 2 kanten voorzien van een montagegat, zodat u de kap eenvoudig kunt bevestigen. Gebruikt u liever geen schroef of spijker? Dan kunt u de kappen ook met universele kit vastzetten.

Paalkappen voorkomen dat uw houten palen gaan rotten. Door regen kan er namelijk water op de houten palen blijven liggen, waardoor de paal beschadigd raakt. De paalkappen zijn 1 mm groter dan de aangegeven afmeting, waardoor ze mooi om de paal heen zullen vallen. 

Zoekt u een ander soort paalkap? Bij Wovar kunt u terecht voor vele verschillende soorten. In het assortiment paalkappen vindt u onder andere paalkappen bol, paalkappen rond en al onze paalkappen verzinkt

Paalkappen zorgen naast een strakke afwerking ook voor bescherming van houten palen. Hemelwater wat op een houten paal blijft liggen kan zorgen voor schimmels en houtrot. Dit zal de paal beschadigen en dat willen we natuurlijk voorkomen. Een simpele oplossing is het plaatsen van paalkappen. De pyramidevormige paalkappen zorgen ervoor dat regenwater niet in aanraking komt met de bovenkant van de houten paal. Het water zal van de paalkap afglijden. De paalkappen in pyramidevorm zijn verkijgbaar in een RVS, zwarte en verzinkte versie.

Paalmuts montage

Alle soorten paalmutsen worden op dezelfde manier gemonteerd, namelijk met 2 schroeven per muts. De montagegaten bevinden zich aan weerszijden van de paalmuts. U kunt ervoor kiezen om de paalmutsen vast te schroeven. We raden aan om de houten paal dan eerst even voor te boren met een hardhoutboortje. Deze kunt u direct meebestellen uit het assortiment hardhoutboortjes. U kunt de paalmuts ook vastspijkeren. Gebruikt u liever geen schroeven of spijkers? Dan kunt u de paalmuts ook met een beetje kit vastzetten. Breng de kit aan alle 4 de kanten aan de binnenkant van de paalmuts aan en druk deze op de houten paal.

Paalmutsen kopen

Koop uw paalmutsen nu voordelig bij Wovar! Bij aanschaf van 10 stuks profiteert u al van staffelkorting. Zo voorziet u voordelig meerdere houten palen van dezelfde paalmutsen. Heeft u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van een vaste zakelijke korting, krijg een vast contactpersoon en ontvang een handig besteloverzicht.

Zoekt u een andere vorm paalmuts? Bij Wovar kunt u ook terecht voor paalmutsen bol en paalmutsen rond. Al deze soorten vindt u in ons totale assortiment paalmutsen