Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Zwarte Balkdragers Zwaar

Wovar levert zware raveeldragers en balkdragers ook in het zwart. De zwarte balkhouders beschikken over een CE-keurmerk. Dat houdt in dat de balkhouders voldoen aan de wettelijke eisen wat betreft veiligheid, gezondheid en milieu. De zwarte poedercoating heeft een enorme hechting en een hoge krasvastheid. Op de zwarte poedercoating is een zwarte toplaag aangebracht. De zwarte toplaag zorgt voor een prachtige glans en een betere bescherming tegen roest, oxidatie en corrosie. De zwarte raveeldragers zijn gemaakt van verzinkt staal. Dat maakt ze ijzersterk. Wij leveren balkdragers en raveeldragers overal in Nederland en België. Daarbij staan wij bekend voor onze aantrekkelijke prijzen, hoge kwaliteit en snelle levering. Ontdek ook ijzerwarengroothandel Wovar voor schroeven en ijzerwaren. Niet voor niets hanteren wij de slogan 'Wovar bevestigt het keer op keer'.

Wovar levert zwarte balkhouders in 2 verschillende soorten: als balkdrager en als raveeldrager. De zwarte raveeldragers zijn iets breder dan balkdragers. De zwarte balkdragers zijn voorzien van een lip. Die kan eenvoudig ingemetseld worden tijdens het optrekken van de muur. Bij houtstkeletbouw bevestigt u de balkdragers door de lip bovenop de balk vast te schroeven met onze verzinkte Torx-schroeven!

Raveeldragers zwart

Zwarte raveeldragers beschikken over meer montagegaten dan onze zwarte balkdragers. Ook is het mogelijk om meer en dikkere houtdraadbouten of pluggen te gebruiken, omdat er meer en grotere bevestigingsgaten in zitten. Meestal worden raveeldragers alleen gebruikt wanneer er onder de balk nog een plafond wordt geplaatst. Omdat deze raveeldrager is voorzien van een prachtige zwarte coating is dat niet meer nodig! Een ontzettend groot voordeel naast de mooie look is dat de zwarte raveeldrager goed is beschermd tegen roest en oxidatie. Zwarte raveeldragers zijn verkrijgbaar voor 5 x 15 cm balken, 5 x 10 cm balken en 4.5 x 14.5 cm balken.

Balkdragers zwart

De zwarte balkdragers van Wovar zijn een lust voor het oog. Voor een prachtige afwerking van uw overkapping hoeft u balken niet meer in te kepen. Deze tijdrovende constructie is verleden tijd dankzij de zwarte balkdrager van Wovar. Daarmee monteert u balken stevig, efficiënt en bovenal met een prachtige afwerking. De zwarte balkdragers zijn geschikt voor de bevestiging van balken van 5 x 15 cm.

Zwarte raveeldragers en balkdragers te koop bij Wovar

Bestel de prachtige zwarte balkhouders bij Wovar! Doe het voor 22:00 u en u hebt de zwarte balkhouders morgen al in huis! Bedrijven krijgen extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld u hier aan.