CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Zwarte Balkdragers

23 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Zwarte Balkdragers

Wovar balkdragers zijn zware verzinkte balkdragers, ook voorzien van een zwarte kleur. Deze zwarte kleur komt van de dikke zwarte coating, die de balkdrager een luxe uitstraling geeft. Wanneer u met zwart hout werkt, of voor een look met veel zwarte accenten gaat, zal deze zwarte balkdrager prachtig staan. De zwarte poedercoating heeft een enorme hechting en een hoge krasvastheid. Na de zwarte poedercoating is een zwarte toplaag aangebracht. Deze zwarte toplaag geeft een prachtige glas over de metalen drager. Naast de prachtige afwerking, zorgt deze coating ook voor een verhoogde corrosiebestendigheid, dus minder roest- en oxidatievorming. Het verzinkt staal van de zwarte balkdragers zal grote en zware balken zonder problemen dragen. 

Wij bezorgen balkdragers en raveeldragers overal in Nederland en België. Daarbij staan wij bekend om onze aantrekkelijke prijzen, hoge kwaliteit en snelle levering. Ontdek ook ijzerwarengroothandel Wovar voor schroeven en ijzerwaar. Bestel uw zwarte balkdragers en profiteer van een razendsnelle levering binnen 1 dag! 

Wovar levert zwarte balkhouders in 2 verschillende soorten. Namelijk als balkdrager en als raveeldrager. De zwarte raveeldragers zijn iets breder dan balkdragers. De zwarte balkdragers zijn voorzien van een lip. Deze kan eenvoudig ingemetseld worden tijdens het optrekken van de muur. Bij houtstkeletbouw bevestigt u de balkdragers door de lip boven op de balk vast te schroeven met onze verzinkte torx schroeven!

Raveeldragers zwart

Zwarte raveeldragers beschikken over meer montagegaten dan onze zwarte balkdragers. Ook is het mogelijk meer dikkere houtdraadbouten of pluggen te gebruiken, omdat er meer grotere bevestigingsgaten in zitten. Meetstal worden raveeldragers alleen gebruikt wanneer er onder de balk nog een plafond wordt geplaats. Omdat deze raveeldrager is voorzien van een prachtige zwarte coating is dit niet meer nodig! Een ontzettend groot voordeel naast de mooie uitstraling is dat de zwarte raveeldrager goed is beschermd tegen roest en oxidatie. Raveeldragers zwart zijn verkrijgbaar voor 5 x 15 cm balken, 5 x 10 cm balken en 4.5 x 14.5 cm balken.

Balkdragers zwart

De zwarte balkdragers van Wovar zijn een lust voor het oog. Voor een prachtige afwerking van uw overkapping hoeft u balken niet meer in te kepen. Deze tijdrovende constructie is verleden tijd dankzij de zwarte balkdrager van Wovar. Hiermee monteert u balken stevig, efficiënt en bovenal met een prachtige afwerking. De balkdragers zwart zijn geschikt voor het bevestigen van 5 x 15 cm balken.

Zwarte raveeldragers en balkdragers alleen te koop bij Wovar!

Bestel de prachtige zwarte balkhouders bij Wovar! Wovar is de enige leverancier van zwarte balkdragers in Nederland! Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Bekijk ook onze balkdragers met lip of balkdragers zonder lip. Verder bent u voor hoekverbinders, koppelplaten en schommelverbinders ook bij Wovar aan het juiste adres! Gaat u een plat dak maken? Bekijk dan ook onze epdm folie