CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Houtschroeven0

Filters

Houtschroeven

192 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Houtschroeven

Wovar levert houtschroeven geschikt voor alle soorten hout. U kiest zelf of u gebruik wilt maken van rvs houtschroeven of verzinkte schroeven voor hout. Wovar levert uitsluitend A-kwaliteit houtschroeven Torx en kruiskop geschikt voor zware constructies. Alle hout schroeven van Wovar zijn speciaal gehard door middel van een speciale warmte behandeling. Tijdens deze behandeling zijn de houtschroeven eerst extreem verhit en vervolgens snel gekoeld. Wist u dat verzinkte schroeven altijd sterker zijn dan RVS? RVS is meer geschikt voor buiten en reageert niet op inhoudstoffen van hardhout. Bestel uw RVS hardhoutschroeven of gegalvaniseerde houtschroeven nu voor 22:30 uur, is de volgende in huis.  

Hout schroeven zijn er in verschillende soorten en maten. Zo vindt u hier hout schroeven voor het maken van overkappingen, vlonders, schuttingen, steigerhouten meubels en meer. Iedere houtschroef van Wovar heeft zijn eigen bijzondere kenmerken en voordelen. In de korte maten noemen wij de houtschroef meestal spaanplaatschroef of tuinschroef. In lange maten noemen we de houtschroef meestal een tellerkopschroef of houtbouwschroef. 

RVS410 houtschroeven voor hardhout

U gaat werken met Azobe, Bangkirai, Ipé of andere hardhout? De houtschroeven van rvs410 kwaliteit worden veel gebruikt voor het monteren van vlonders en hardhouten schuttingplanken. Daarnaast levert Wovar nog een populaire variant met een zwarte kop. Deze worden veel gebruikt voor het bevestigen van potdekselplanken en gevels. RVS410 is de sterkste roestvast staalsoort dat wordt gebruikt voor schroeven. De hout schroeven rvs 410 beschikken over een vlijmscherpe snijpunt. Bij naald hout is het niet nodig deze schroeven voor te boren, bij hardhout wordt dit wel aangeraden.

Houtschroeven met tellerkop

De houtschroeven met tellerkop zijn razen populair bij het bouwen van houten overkappingen. Zo worden schoren strak en stevig aangetrokken. De grote tellerkop zorgt voor een enorm draagvlak en een hoge klembaarheid. Vaak worden overkappingen van Lariks Douglas hout gemaakt. Bij Lariks Douglas hout worden vaak verzinkte houtschroeven gebruikt. Bij hardhout de RVS variant. Houtbouwschroeven met een tellerkop zijn in feite de opvolger van de nostalgische houtdraadbouten. Doordat de houtschroef met een tellerkop beschikt over een torx 40 aandrijving, kan deze veel sneller worden ingeschroefd. Door de schachtribben halverwege de schroef wordt spanning van de houtschroeven weggenomen waardoor optimale kracht behouden blijft.

Wovar levert houtschroeven met tellerkop in het grijs verzinkt, geel verzinkt en roestvast staal. Verzinkte houtschroeven zijn sterker dan rvs houtschroeven. Rvs houtschroeven met tellerkop worden daarom veel gebruikt voor lichtere toepassingen. Geel verzinkte hout schroeven kleuren mooier bij vuren hout dan grijs verzinkte houtschroeven.

Houtschroeven verzinkt met torx aandrijving

De hout schroeven verzinkt staal met torx aandrijving zijn ijzersterk en geschikt voor 1001 toepassingen. De houtschroeven hebben een scherpe punt die moeiteloos door alle houtsoorten heen snijdt. De plat verzonken kop met aan de onderkant freesribben verzinkt goed in het hout wat zorgt voor een prachtige afwerking. De extra diepe torx indruk zorgt er voor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de houtschroef. Hierdoor beschadigd u de kop niet zodat roest en oxidatie wordt voorkomen.

Zwarte houtschroeven verzinkt

De zwarte houtschroeven beschikken over een zwarte deltacol coating. Hierdoor zijn de zwarte houtschroeven goed beschermd tegen roest en oxidatie. Daarna is een zwarte toplaag aangebracht. Deze zorgt voor een prachtige zwarte glans. Door verzinkt staal zijn de houtschroeven zwart ijzersterk. Dit maakt deze houtschroeven geschikt voor zwaar belastende constructies. Door de torx indruk slipt uw machine niet en blijft de zwarte toplaag onbeschadigd.

Online houtschroeven kopen van A-merk Wovar

Bestel verzinkte of RVS houtschroeven van top kwaliteit voor een scherpe prijs bij uw schroeven handel Wovar. Ontdek hardlopers in de lengte maat 40,50,60, 80, 100 en 120 mm. Maar ook in lange lengtes als 200, 240 en 300 mm hebben wij alles op voorraad. Voor 21:30 uur uw houtschroeven met brede kop besteld, is de volgende in huis. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.