CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Houtdraadbouten M100

Filters

Houtdraadbouten M10

31 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Houtdraadbouten M10

Houtdraadbouten M10 besteld u eenvoudig bij Wovar in verzinkt staal, rvs en in het zwart. De M10 houtdraadbouten beschikken over een zeskantkop. Deze zorgt voor extra grip. Gebruik bij het monteren een ring-, steek- of dopsleutel 17mm. Wovar levert verzinkte houtdraadbouten M10 in lengtes van 30 tot en met 160 mm. Rvs houtdraadbouten m10 worden geleverd in de lengtes 50 mm tot en met 120 mm. M10 staat voor 10 mm. Hier wordt de dikte van de houtdraadbout mee aangegeven. Wovar levert houtdraadbouten M10 voor de laagste prijs en de volgende dag bij u thuis, mits op werkdagen besteld.

Bekijk al onze houtdraadbouten verzinkt, houtdraadbouten RVS en houtdraadbouten zwart

Het verschil tussen houtdraadbouten M10 verzinkt en rvs is dat verzinkte houtdraadbouten kunnen roesten. Rvs houtdraadbouten doen dit niet. Het voordeel van verzinkte houtdraadbouten is dat deze sterker zijn dan rvs houtdraadbouten. Dit komt omdat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal. Daarom zijn M10 houtdraadbouten verzinkt meer geschikt voor zware constructies en rvs houtdraadbouten m10 voor lichtere bouwprojecten. M10 houtdraadbouten dien je voor te boren met een 8.0 mm dikke hardhoutboor. Dit zorgt ervoor dat de bout altijd mooi recht in het hout wordt geschroefd.

Houtdraadbouten M10 bestellen

Bestel houtdraadbouten M10 in verzinkt staal en roestvast staal bij Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals kortingen.

Naast houtdraadbouten levert Wovar ook tellerkopschroeven voor het maken van overkappingen.