CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Voegspanen en sponzenTegelgereedschapHandgereedschap

Filters

Voegspanen en sponzen

8 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Voegspanen en sponzen

Op zoek naar gereedschap voor het zetten van wand- of vloertegels? Met het tegelgereedschap van Wovar bent u verzekerd van kwaliteitsgereedschap voor een scherpe prijs. In deze categorie vindt u van allerlei sponzen, schuurborden en ander gereedschap om tegels in te voegen en schoon te maken. Zo leveren wij bijvoorbeeld een voegspaan om de tegels mee in te voegen, een schuurbord met spons en een losse spons om de tegels schoon te maken. Ook vindt u bij ons een complete tegelwasset met alles wat u nodig heeft voor het voegen. Vergeet niet om na het voegen en schoonmaken de naden af te kitten. Neem hiervoor ook eens een kijkje bij onze kit en kit accessoires.  

Tegels voegen

Het voegen van zowel wandtegels als vloertegels is vrij eenvoudig. Maak allereerst het juiste voegmiddel met de juiste kleur aan in een emmer of speciekuip met een mixer. Vervolgens kunt u met onze voegspaan het voegmiddel eenvoudig in de voegen strijken. Werk met de smalle kant van de voegspaan. Hierdoor drukt u voegmiddel steviger in de voeg en het scheelt ook nog eens schoonmaakwerk. Omdat voegmiddel vrij snel droogt, kunt u direct na het voegen de tegels schoonmaken met een spons of schuurbord. Druk hierbij niet te hard en werk diagonaal, anders strijkt u het voegmiddel uit de voegen. 

Tegelgereedschap kopen

Bestel uw sponzen, schuurborden en ander handig tegelgereedschap eenvoudig bij Wovar voor super scherpe prijzen. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een kwaliteitsproduct. Bedrijven profiteren met een zakelijk account van voordelen zoals 15% zakelijke korting en de mogelijkheid tot spoedlevering. Daarnaast biedt Wovar voor zowel bedrijven als particulieren een staffelkorting op veel producten. 

Bij het zetten van tegels is het voor een optimaal resultaat belangrijk dat u goed gereedschap in huis heeft. Kijk daarom ook eens bij onze plakspanen en lijmkammen om de lijm aan te brengen. Vergeet ook geen tegelkruisjes en wiggen mee te bestellen.