CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
BuitenverlichtingGa terug naar home

Veelgestelde vragen

Buitenverlichting

Op zoek naar fraaie verlichting voor in uw overkapping? Bij Wovar kunt u terecht voor vele verschillende wandlampen en tuinverlichting voor buiten. Wovar vindt het erg belangrijk dat iedereen overweg kan met ledverlichting voor buiten. Daarom werken wij met een zogenaamde plug en play systeem. Dit systeem is super eenvoudig en ontwikkeld zodat vrijwel iedereen het kan aansluiten. Hoe het werkt? Dat leggen we je hieronder uit.

Plug and play led verlichting voor buiten en overkapping

Als u led verlichting van Wovar wilt toepassen in uw overkapping dient u vooraf te bepalen hoeveel spots u in uw overkapping wilt gebruiken. Vaak wordt er om de 150 cm een spotje geplaatst. Bij het bestellen van een set inbouwspots wordt altijd een transformator met afstandsbediening meegeleverd. Op deze transformator kunt u maximaal 12 spots aansluiten. Met de afstandsbediening bepaalt u eenvoudig vanuit uw stoel de stand van de verlichting. Denk aan kleur en felheid.

Aan iedere spot zit een x aantal meter stroomdraad. Meestal 5 meter. Lukt het niet de afstand van de transformator tot het spotje te overbruggen met deze lengte? Bestel dan een verlengsnoer per inbouwspot bij. Deze klikt u eenvoudig in de transformator en het stroomdraad van de inbouwspot. 

Onze klanten halen vaak de stekker van de transformator af en sluiten deze rechtstreeks aan op het stroom. Dit bespaard namelijk ruimte en ziet er wat strakker uit. Vergeet niet een wandbox mee te bestellen om de transformator te beschermen tegen water.  

Welke inbouwspot moet ik kiezen voor mijn overkapping?

Hoe het ledverlichtingssysteem van wovar werkt, is dus vrij eenvoudig. Wel dient u rekening te houden met de inbouwspots die u besteld. Zo zijn de inbouwspots met zwarte kabels geschikt voor aluminium en de inbouwspots met rood-zwarte kabels geschikt voor houten overkappingen. Dit heeft te maken met de sterkte van de behuizing van de kabel. De rood-zwarte kabels zijn namelijk kwetsbaarder en kunnen sneller worden beschadigd, wanneer ze langs een scherpe rand van uitgezaagd aluminium glijden. Wilt u toch een spot met rood-zwarte kabel in een aluminium overkapping plaatsen? Dit kan wel, maar doe het voorzichtig, zodat u de kabel niet beschadigt langs het aluminium.

Wovar levert spots voor een aluminium overkappingen van 38 en 50 mm. 38 mm is het populairst. Dit heeft met de afmeting te maken van de aluminium kokers. Bij inbouwspots met een diameter van 50 mm dient de aluminium koker namelijk minimaal 60 mm breed te zijn. Anders past de spot er niet in. Inbouwspots met een diameter van 38 mm kunnen in 50 mm brede aluminium kokers worden geplaatst.

Wandlampen voor buiten

Wat ook erg gaaf is om in uw overkapping te hebben zijn wandlampen. Deze zijn overigens ook fraai voor aan de schutting. Buitenwandlampen van Wovar hebben allemaal warmwit licht en zijn verkrijgbaar in ronde vorm en kubusvorm. Kleuren zijn grijs en zwart. Vooral de zwarte kubus wandlamp is erg populair. Wandspots voor buiten zijn net als onze inbouwspots eenvoudig aan te sluiten op een transformator.

Led verlichting voor overkapping bestellen

Bestel inbouwspots, opbouwspots of wandlampen voor uw overkapping en wand eenvoudig en snel bij Wovar. Wovar levert hoogwaardige led verlichting voor in de tuin en overkapping voor de laagste prijs. Kies uit verschillende sets van 6 spots en bestel er eventueel nog losse spots bij. Allemaal te bedienen met een handige afstandsbediening. Op zoek naar led verlichting voor uw bedrijfspand? Bekijk dan ons aanbod led verlichting. Bedrijven zoals aannemers, hoveniers en klussers profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account