Bevestigt het, keer op keer!

Slotbouten Verzinkt Zwart M8 x 60 mm - 10 Stuks

  • 7141269055240
  • Wovar
Bekijk hieronder onze staffelkorting:
Aantal
Prijs
Korting
5 stuks
27,95 €
6.68%
10 stuks
51,90 €
13.36%

Waarom kiezen voor Slotbouten Verzinkt Zwart M8 x 60 mm?

  • Zwart gepassiveerd
  • Compleet met moer en ring
  • Populaire maat voor het maken van houten hekken en deuren
  • Niet geschikt voor houtsoorten met looizuren

Zwart beslag voor in de tuin is de trend van het moment. Het oogt prachtig op poort hekken, schuttingdeuren, tuindeuren, tuinhuisjes en ga zo maar door. Zwart "black line" beslag creëert een echte landelijke uitstraling. De Wovar slotbouten zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestige van zwart beslag.

Wovar levert voor iedere constuctie de juiste maten zwarte slotbouten. Met deze slotbout 8x60 mm kan bijvoorbeeld een prachtig poort hek worden gemonteerd.

Zwarte slotbouten monteren

Slotbouten worden bij Wovar altijd compleet geleverd met moer en ring. Onder de halfronde kop zijn de zwarte slotbouten van Wovar voorzien van een vierkant gedeelte. Dit vierkante gedeelte is circa 7x7mm. Geef bij het monteren een tik op de circa 20 mm brede kop van de slotbout zodat de het vierkante gedeelte klemt in het hout. U zult merken dat de slotbout in het hout klemt en geen mogelijkheid heeft mee te draaien wanneer de moer wordt aangedraaid. Let op, gebruik atijd een rubberen hamer. Dit zorgt ervoor dat de slotbouten niet beschadigen en minder kwetsbaar zijn.

Slotbouten zwart M8 x 60 mm kopen

Bestel de Wovar slotbouten zwart in diverse maten en geef uw tuin een prachtig landelijke uitstraling. De zwarte slotbouten worden geleverd in sets van 10 stuks. Klus- en bouwbedrijven dienen zich hier aan te melden voor een account met voordelen als korting.

Is deze slotbout niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment slotbouten zwart. Naast zwarte slotbouten levert Wovar ook slotbouten verzinkt en slotbouten RVS.

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
7141269055240
Barcode
8720365530210
Kenmerk
Zwarte topcoat
Kenmerk
Hoge corrosiebestendigheid
Materiaal
Verzinkt staal
Prijseenheid
10 Stuks
Dikte
M8
Lengte
60 mm
Kleur
Zwart
Veel gebruikt voor
Het maken van poorten en hekken
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht