Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Vlonderschroeven RVS 410

Besparen op terrasschroeven is heel onverstandig. Ze moeten namelijk de werking van hout opvangen zonder dat ze knappen. De terrasvijzen van Wovar zijn van rvs A4 kwaliteit. Rvs A4-staal is de hoogste kwaliteit roestvrij staal. Door de toevoeging van molybdeen is deze staalsoort beter bestand tegen agressieve concentraties. Ook maakt dat de schroeven vele malen sterker dan andere rvs-kwaliteiten zoals A2 en C1.

Onze rvs-terrasschroeven zijn zeer geschikt voor buiten en extra sterk omdat er minder nikkel in zit (type rvs 410). Niet alleen zorgt minder nikkel voor de sterkte van onze terrasschroef. Ook de speciale warmtebehandeling die de schroeven extra hard maken, speelt een grote rol. Tijdens deze warmtebehandeling worden de terrasvijzen eerst enorm verhit en vervolgens razendsnel gekoeld.

Kenmerken Wovar-terrasschroeven

Dankzij de zeskantige Torx-kop hebt u minimale kans op doordraaien. Het snijpunt van onze terrasschroeven zorgt ervoor dat ze soepel door het hout boren. De deeldraad zorgt ervoor dat de plank strak wordt aangetrokken. De terrasschroeven hebben een platte verzonken kop met aan de onderkant freesribben. Die zorgt ervoor dat de schroef strak in het hout wordt getrokken. Daardoor krijgt u een mooie afwerking. De schachtribben boven de schroefdraad van de terrasvijs neemt de wrijving weg. Zo schroeft u de vijzen gemakkelijker in het hout en kunt u er meer monteren per batterij.

Extra's bij de terrasschroeven van Wovar!

U krijgt bij Wovar een gratis set afstandhouders wanneer u terrasschroeven bestelt. Deze set bestaat uit 2 gele afstandhouders en 1 rode. Legt u terrasplanken van naaldhout? Stapel dan de 2 gele afstandhouders op elkaar om de juiste afstand tussen de planken aan te houden. Stapel bij het gebruik van hardhouten planken 2 gele en in 1 rode afstandhouder op elkaar. 

Het meest verkocht zijn ons 5 x 50 mm rvs 410 terrasschroeven voor zowel hardhouten terrassen als zachthouten(denk aan grenen, vuren, lariks) terrassen. De 5 x 50 mm Torx-terrasschroeven zijn zowel voor planken van 19, 21, 25 en 28 mm geschikt. Hebt u terrasplanken van 28 mm of dikker, dan kunt u ook de 60 of 70 mm schroeven kiezen. Bij hardhout adviseren we om onze terrasschroeven met een dikte van 5 mm even voor te boren met ons 3.5 mm hardhout boortje

Terrasschroeven kopen

Bestel de terrasschroeven van 5 mm dik in de lengtes 50 mm, 60 mm, 70 mm en 80 mm. De Torx rvs-terrasschroeven 50 mm lang zitten in dozen van 200 stuks. Terrasvijzen met een lengte van 60 mm, 70 mm en 80 mm zijn per 100 stuks verpakt. Vergeet niet onze verzinkboor mee te bestellen indien u terrasplanken zonder groeven monteert aan onderbalken. U krijgt dan een mooie uitsparing in uw vlonderplank waar de schroefkop precies invalt. Ook beschadigt u zo het hout niet.

Gebruikt u vaker hardhoutschroeven bij uw terrasprojecten? Profiteer van onze bulkkorting en bestel minimaal 5 dozen terrasschroeven. Bedrijven krijgen bij Wovar standaard extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan!

Bekijk ook onze handige video over onze rvs-terrasschroef Torx