Ook tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Tellerkopschroeven Grijs Verzinkt

Grijze verzinkte tellerkopschroeven zijn dankzij hun Torx-kop sneller te verwerken dan houtdraadbouten. Daarom kiezen almaar meer klussers en tuiniers voor de zogenoemde tellerkopschroeven. Verzinkte schroeven met tellerkop, ook wel schotelkop genoemd, zijn bovendien uiterst sterk. Tellerkopschroeven worden ook wel lenskopschroeven, schotelkopschroeven en houtbouwschroeven genoemd. Ze veroveren steeds meer de markt van de constructiebouw. Wovar levert naast grijs verzinkte tellerkopschroeven ook geel verzinkte tellerkopschroeven. Deze vallen minder op bij lariks-douglashout. Hebt u toch liever roestvrijstalen schotelkopschroeven? Bekijk dan de pagina rvs tellerkopschroeven. Besef wel dat rvs altijd minder sterk is dan verzinkt staal. De keuze is aan u. A-merk Wovar is uw online groothandel voor 1001 schroeven. 

Bij A-merk Wovar bent u zeker van sterke tellerkopschroeven met extra diepe Torx-insnede voor extra grip. Gebruik altijd onze Wovar TX 40-bits zodat de lenskopschroeven niet beschadigd raken. Voor extra comfort en een efficiëntere werkwijze worden onze magnetische bithouders met 2 gratis TX 40 bits aangeraden.

Tellerkopschroeven verzinkt ijzersterk

Onze tellerkopschroeven zijn verzinkt, gehard en voorzien van een zelfborende snijpunt. De grote schotelkop en de deeldraad zorgen ervoor dat u uw balken of planken mooi strak trekt. Onze verzinkte tellerkopschroeven zijn net iets sterker dan onze rvs-variant. Zorg dat u met de boormachine de kop van deze houtbouwschroeven niet beschadigt, dan is de kans op oxideren minimaal. 

Deze verzinkte Torx-tellerkopschroeven worden veel gebruikt bij het bouwen van lariks, vuren en grenen overkappingen, schuren en tuinhuizen. Kies voor onze rvs tellerkopschroeven bij minder belastende constructies zoals een overkapping, afdak, veranda of een ander houtbouwproject. Met onze rvs-schotelkopschroeven bent u altijd beschermd tegen oxidatie.

Tellerkopschroeven kopen

Bestel deze verzinkte tellerkopschroeven nu bij uw nummer 1 groothandelsmerk Wovar. Wij leveren aan de houthandels, tuinaannemers, bouwbedrijven, schrijnwerkerijen en andere klusbedrijven. Wij leveren schroeven en ijzerwaren in heel Nederland en België.