• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Breedte
Aandrijving kop
Voorraad
Prijs
tot

Multitool Zaagjes DW aansluiting

Bent u op zoek naar multitool zaagjes met DW aansluiting? Wovar heeft multitool zaagjes met DW aansluting in haar assortiment. Naast multitool zaagjes voor hout, metaal en kunststof, leveren wij ook andere multitool accessoires. Hierbij kunt u denken aan multitool schuur- en slijpmiddelen. Hiermee kunt u uw multitool ook gebruiken voor het verwijderen van bijvoorbeeld tegelvoegen of oude kitresten. Naast multitool zaagbladen met DW aansluiting, leveren wij ook multitool zaagbladen met Starlock aansluiting en multitool zaagjes met universeel aansluiting. Zo zit er voor ieder wat wils tussen. Met de multitool zaagjes, ervaart u het gemak dat een multitool met zich meebrengt. Deze handige opzetstukjes kunt u gebruiken onder verschillende hoeken, maar ook in kleine ruimtes.

De DW aansluting heeft een open C-vormige uitstraling. Deze heeft aan de binnenkant openingen, welke in uw multitool haken. Op deze manier heeft u een stevige aandrijving voor het zaagblad. Wovar multitool DW aansluiting zaagjes vindt u in diverse soorten en maten. Het kleinste zaagblad is 28 millimeter breed, de grootste 68 mm breed. 

10 producten
Sorteren op voorraad
1-10 van de 10 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

De multitool zaagjes DW aansluiting gebruikt u met alle open-back machines. Denk aan multitools van onder andere: DeWalt, Black&Decker en Stanley Fatmax. Om de zaagjes op uw multitool te plaatsen, neemt u het zaagblad erbij. Maak de klem van de multitool lus, plaats het zaagblad op de multitool. Na het aanbrengen kunt u de multitool vastklemmen, waardoor het zaagje vastzit. 

DW multitool zaagjes

Wovar DW multitool zaagjes voor al uw werkzaamheden met hout, gipskarton en kunststof! Deze zaagjes zijn gemaakt van een hoogwaardig HCS High Carbon Steel. Een duurzaam product voor o.a DeWalt en Black en Decker multi tools. De geschrankte vertanding zorgt voor een fijne en eenvoudige zaagsnede die u op elke willekeurige plek kan inzetten!

Multitool zagen DeWalt aansluiting

Heeft u een multitool van het merk DeWalt, Black en Decker of Stanley fatmax? Dan vindt u hierboven de multitool zaagjes met de juiste aansluiting voor uw multitool. Met bovenstaande multitool zagen heeft u voor vele materialen het juiste zaagblad. Zo kunt u met deze multitool zaagjes onder andere hout, metaal en kunststof zagen. Ook voor het snijden of schuren met een multitool leveren wij multitool accessoires.

Multitool zaagjes kopen

Zakelijke klanten kunnen bovendien gebruik maken van een zakelijk account om te profiteren van extra voordelen zoals korting en vaste contactpersonen. Zijn de zaagjes met DW aansluitiing niet helemaal wat u zoekt? Wij leveren ook zaagjes met starlock aansluiting en zaagbladen met universele aansluiting, de vindt u in onze categorie multitool zaagbladen.