CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Multitool Zaagjes Starlock aansluitingMultitool zaagjesGereedschap Accessoires

Filters

Multitool Zaagjes Starlock aansluiting

21 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Multitool Zaagjes Starlock aansluiting

Bent u op zoek naar multitool opzetstukjes? Wovar heeft diverse multitool zaagjes met starlock aansluiting. Deze multitool zaagjes starlock aansluiting zijn speciaal bedoeld voor dit type aansluiting. De starlock aansluiting is een stervormig teken met daaromheen rondjes. Dit patroon vindt u ook terug op de kop van uw multitool.

Wovar heeft multitool zaagjes starlock aansluiting in verschillende varianten. Denk aan multitool zaagjes starlock voor hout en plastic. Maar ook metaal en hout behoort tot de mogelijkheden. De breedtes van de starlock zaagjes varieert van 20 tot 65 millimeter. Zo kunt u met de multitool zaagjes starlock kleine, maar ook grotere voorwerpen op maat maken.  

De multitool zaagjes met starlock aansluiting van Wovar zijn geschikt voor diverse merken multitools. Denk aan Bosch, Fein en nog veel meer! Deze multitool zaagjes zijn geschikt voor het zagen van hout, gipskarton en kunststof. U kunt de starlock multitool zaagjes van Wovar gebruiken om precies te zagen op hoge snelheid!

Starlock multitool zaagjes

De starlock aansluting zorgen ervoor dat de trillingen van de machine zo goed mogelijk over worden gebracht op het multitoolzaagblad. Daardoor kunt u met de zaagjes fijn zagen en gaan de zaagjes langer mee. Multitool zaagjes maken het eenvoudig om op willekeurige plaatsen in het materiaal te zagen. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk balken ermee inkeepen. Wovar levert multitool zaagjes uit eigen voorraad voor de laagste prijs!

Multitool zaagjes kopen

Zakelijke klanten kunnen bovendien gebruik maken van een zakelijk account om te profiteren van extra voordelen zoals korting en vaste contactpersonen. Bent u op zoek naar andere aansluitingen? Bekijk dan al onze multitool zaagbladen zoals de multitool zaagjes universeel en multitool zaagjes DW