CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Mokers

5 Aantal producten

Mokers

Bent u van plan om bijvoorbeeld een muur te gaan slopen? Een moker, wat ook wel een vuisthamer wordt genoemd, kan hierbij niet ontbreken. Wovar heeft hiervoor verschillende soorten en maten in het assortiment. De gewichten van onze modellen variëren van 1 tot en met 2 kilo. Dankzij deze forse gewichten kunt u hiermee een flinke slagkracht uitoefenen. Wovar heeft modellen met zowel een houten als een glasvezel steel. Glasvezel heeft als voordeel dat dit nog sterker is als hout, waardoor de breekkans echt minimaal is.  

Moker bestellen

Wovar heeft veel verschillende soorten mokers in het assortiment, die stuk voor stuk uitstekende kwaliteit zijn. Bestel uw moker daarom snel voor een super scherpe prijs. Wilt u uw moker graag gebruiken als tegelhamer? Wovar heeft ook rubberdoppen in het assortiment die u op de kop van uw moker kunt zetten. Hierdoor krijgt u hetzelfde effect als een rubberhamer en beschadigd u uw tegels niet. 

Heeft u een bedrijf in de hoveniers- of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van 15% korting op ons hele assortiment. Daarnaast profiteert u als zakelijke klant van een handige bestelgeschiedenis, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. Ook de grootverbruikers onder ons zijn bij Wovar aan het juiste adres door onze staffelkortingen. 

Bent u op zoek naar een ander soort hamer? Neem dan eens een kijkje bij onze bankhamers of klauwhamers.