• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Voorraad
Prijs
tot

Klauwhamers

De super handige klauwhamers van Wovar zijn must haves voor iedere vakman en klusser! In ons assortiment kunt u verschillende soorten klauwhamers vinden. De echte klauwhamers voor het timmeren zijn beschikbaar met zowel een houten als een stalen steel. Deze modellen hebben wel allemaal een gewicht van 450 gram. Verder kunt u hier ook een kaphamer voor metselaars vinden. Deze hamer is ideaal om bakstenen of klinkers te splijten als u niet uitkomt met een hele steen. 

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Wat is een klauwhamer?

Iedere timmerman zou een klauwhamer bij zich moeten hebben. Hiermee kunt u namelijk heel eenvoudig spijkers bevestigen of spijkers weer uit het hout trekken. Voor het inslaan van de spijkers gebruikt u de slagkant en om spijkers eruit te trekken gebruikt u de klauw. Spijkers kunt u gebruiken om bijvoorbeeld houten constructies te timmeren of gevelbekleding te bevestigen aan huis, overkapping of schuur. Houdt hierbij wel rekening met het soort spijkers dat u gebruikt en welke hamer hier dus bij past. U kunt meerdere soorten spijkers vinden bij onze nagels en spijkers.

Klauwhamer kopen

U bent op zoek naar een goede klauwhamer? Bij Wovar bent u dan aan het juiste adres! Bestel uw klauwhamer vandaag nog voor 21:30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag nog. Verder kunnen de grootverbruikers onder ons ook nog gebruik maken van onze staffelkortingen, die wij op bijna al onze artikelen aanbieden. 

Heeft u een bouw- of klusbedrijf? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van 15% korting op ons gehele assortiment. Zakelijke klanten kunnen bij Wovar ook gebruik maken van een eigen contactpersoon, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedlevering. 

Heeft u nog andere hamers nodig? Wovar heeft bijvoorbeeld ook verschillende bankhamers of sloophamers in het assortiment.