CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Karabijnhaken VerzinktKarabijnhakenHaken en ogen

Filters

Karabijnhaken Verzinkt

6 Aantal producten

Karabijnhaken Verzinkt

Wovar heeft karabijnhaken in alle soorten en maten. Deze karabijnhaken zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de karabijnhaak ijzersterk. Deze carabiners zijn in staat erg zware gewichten te dragen. Wanneer u bijvoorbeeld een ketting heeft welke vele kilo's moet dragen, kunt u een karabijnhaak gebruiken om deze snel vast te maken. Wanneer u dit vervolgens snel weer weg wilt hebben, kunt u deze zo weer losklikken. Belangrijk om te weten is dat deze karabijnhaken niet geschikt zijn voor persoonsbeveiliging tijdens bijvoorbeeld het klimmen. 

Karabijnhaken verzinkt zijn te verkrijgen in diverse maten. Ook eventueel in combinatie met een schroefsluiting kunt u verzinkte karabijnhaken bestellen. Ook wanneer u de standaard grijzige kleur niet mooi vindt heeft Wovar een goede karabijn voor u, wij hebben namelijk ook karabijnhaken met zwarte coating. Voor corrosiebestendigheid zij n er de karabijnhaken RVS (A4). 

Bestel verzinkte karabijnhaken

Wovar heeft een grote variëteit in haar voorraden karabijnhaken. Wovar karabijnhaken zijn altijd scherp geprijsd en voorzien van een hoge kwaliteit. Slimme kopers profiteren ook van onze staffelkortingen, wanneer u groter inkoopt zult u een mooie korting krijgen op uw aankopen. Ook voor bijbehorende kettingen heeft Wovar verschillende alternatieven in het assortiment. Indien u een bedrijf heeft in de tuin- of klusbranche, biedt Wovar een aantal extra mogelijkheden om voordeel te krijgen. Zo kunt u een eigen contactpersoon, extra korting en speciale leveringen regelen in combinatie met een zakelijk account