CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Karabijnhaken met schroefsluiting

4 Aantal producten

Karabijnhaken met schroefsluiting

Karabijnhaken zijn ontzettend sterke en divers toepasbare haken. De carabiners kunnen gebruikt worden om materialen zoals touwen en kettingen super snel aan elkaar vast te maken. Uniek voor deze karabijnhaken is dat ze zijn voorzien van een schroefsluiting. Zo een schroefsluiting over het snap-on gedeelte. Wanneer u deze haken aan het gewenste materiaal hebt bevestigd, kunt u deze schroefsluiting vastdraaien, waarna het onmogelijk is voor het bevestigde materiaal om los te schieten. Het enige waar u dan nog rekening mee moet houden, is de WLL. Dit is het maximumgewicht van de haak, vermeld per individuele festonhaak. 

Wovar heeft een divers assortiment in karabijnhaken. De karabijnhaak is te verkrijgen is allemaal verschillende soorten en maten. Zo heeft Wovar naast karabijnhaken met schroefsluiting, ook karabijnhaken met zwarte coating, karabijnhaken verzinkt staal en karabijnhaken RVS (A4). Ook in de maten van de haken zitten veel mogelijkheden. Zo zijn er haken van 4 x 40 mm, 5 x 50 mm, 6 x 60 mm, 7 x 70 mm, 8 x 80 mm, 9 x 90 mm en 10 x 100 mm.

Bestellen karabijnhaken met schroefsluiting

Wovar levert karabijnhaken van een hoge kwaliteit, tegen een altijd scherpe prijs. Profiteer ook van onze staffelkortingen, wanneer u groter inkoopt zult u een mooie korting krijgen op uw aankopen. Ook voor bijbehorende kettingen heeft Wovar verschillende alternatieven in het assortiment. Indien u een bedrijf heeft in de tuin- of klusbranche, biedt Wovar een aantal extra mogelijkheden om voordeel te krijgen. Zo kunt u een eigen contactpersoon, extra korting en speciale leveringen regelen in combinatie met een zakelijk account