CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Karabijnhaken Zwart

5 Aantal producten

Karabijnhaken Zwart

Op zoek naar de felbegeerde karabijnhaak, maar dan in het zwart? Wovar levert deze sterke karabijnhaken voorzien van een dikke zwarte coating. Op deze manier profiteert u van de snelle verbinding die u met een karabijnhaak kunt leggen, zonder in te leveren op de looks. Deze haak is met haar zwarte coating toepasbaar in donkere bouwwerken om deze stakke look te kunnen behouden. Ook voor een contrasterende look bij bijvoorbeeld een wit doek is deze carabiner een absolute topper. 

Deze zwarte karabijnhaken zijn erg veelgebruikt wanneer u veilig zaken wilt kunnen verzekeren. Veiligheid staat ook voorop bij het produceren van deze carabiners. De haken zijn voorzien van een hoge WLL (Working Load Limit). Door deze hoge maximaal toelaatbare gewichten kunnen deze haken tegen een flikte stoot. Deze WLL's gelden voor een statische belasting, dus wanneer de contructie eenmaal stil hangt. 

Bestel uw Karabijnhaken

Bestel uw zwarte karabijnhaken tegen een altijd voordelinge prijs bij Wovar. Wovar heeft voor de grootverbruiker mooie bulkkortingen. Voor bouw- en klussenbedrijven hebben wij een zakelijk account met extra voordelen.