CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Isolatiepluggen

10 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Isolatiepluggen

De isolatieplug met spijker is uitermate geschikt om isolatiemateriaal aan een spouwmuur te bevestigen. Ze maken namelijk een goed geïsoleerde bevestiging van isolatiemateriaal mogelijk. Dankzij de kunststof nagel is er een beperkte warmteoverdracht, waardoor warmte niet uit huis ontsnapt. Het is geschikt voor zowel steen, beton, als plaatmateriaal. Bij het inslaan van de nagel zet de plug uit wat zorgt voor een stevige verankering. 

Isolatiepluggen bevestigen

Het bevestigen van de isolatieplug met spijker is zeer eenvoudig. U boort een gat door het isolatiemateriaal heen en minstens 50 mm in de spouwmuur met een betonboor of een steenboor afhankelijk van de te boren muur. Nadat u het gat geboord heeft, kunt u gemakkelijk de isolatieplug in het boorgat plaatsen, waarna u de spijker met een hamer in de plug bevestigt.  

Isolatieplug met spijker bestellen? 

De isolatiepluggen met spijker worden per doos van stuks 200 en zakje van 25 stuks aangeboden. Bij een bestelling 5 dozen profiteert u al van een hoge staffelkorting. Bouw-, klus- en groenbedrijven krijgen met een zakelijk account extra voordeel zoals korting.

Is deze isolatieplug met spijker niet helemaal wat u zoekt? Bekijk eens onze andere isolatie toebehoren