• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Koppelstrips

De Wovar koppelstrip voor gevelisolatie wordt gebruikt als oplossing tegen tocht dat door de muren van een huis trekt. Een kleine kier in isolatiemateriaal in een spouwmuur kan al een groot warmteverlies veroorzaken. Deze isolatiestrip biedt hier een oplossing voor. U kunt met de koppelstrip namelijk eenvoudig hoeknaden in gevelisolatie sluiten. Dit draagt bij aan een verbeterde thermische prestatie van uw isolatiemateriaal.  De isolatiestrip heeft een lengte van 50 cm of 65 cm, breedte van 2,5 cm en dikte van 2 mm. De haken van de strip is circa 11 mm hoog bij de 50 cm variant en circa 21 mm hoog bij de 65 cm variant.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Koppelstrip aanbrengen

De isolatie koppelstrip is eenvoudig aan te brengen. Dit komt door de driehoekige uitsteeksels in de koppelstrip, zie ook de onderstaande afbeelding.

Koppelstrip

Hiermee kunt u het gemakkelijk bevestigen in uw isolatiemateriaal! Om deze te bevestigen drukt u de haken in het isolatiemateriaal, wegens het gatenpatroon zit deze na bevestigen goed vast in het isolatiemateriaal.

In onderstaande afbeeldingen kunt u het verschil zien tussen isolatie mét en zonder de koppelstrip. Zoals u kunt zien zijn de kieren zo goed als verdwenen. Zo blijft de temperatuur binnenshuis op peil en gaat de energierekening niet meer onnodig omhoog!

       

(Isolatie zonder koppelstrip)         (Isolatie mét koppelstrip)


Isolatie Koppelstrip kopen

Bestel deze isolatie koppelstrip nu voor de laagste prijs bij Wovar! Wovar levert koppelstrips razendsnel uit eigen voorraad. Bedrijven in de bouw-, klus- en hoveniersbranche krijgen extra voordeel, zoals korting, met een zakelijk account.

Is deze isolatie koppelstrip niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons gehele assortiment tochtstrips.