Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Hamerboren SDS-plus Premium

De hamerboor SDS-plus Premium is ontwikkeld om breken en slijtage te verminderen. De hamerboren SDS-plus Premium van Wovar gaan tot wel 30% langer mee dan andere hamerboren. Dat betekent dus lagere kosten per boorgat! De hoogwaardige Premium SDS-plus hamerboren beschikken over een rechte H-spiraal. Die voert het boormeel goed af en houdt de boorgaten mooi schoon.

De hamerboor SDS-plus Premium is een absolute topper bij professionals. Dat komt door de combinatie van een langere standtijden en de rechte H-spiraal. Langere standtijden houdt in dat de boor van hoogwaardig gehard metaal is gemaakt, waardoor de hamerboren over een langere levensduur beschikken. De kop van onze Premium-hamerboren is voorzien van extra gehard metaal. Zo gaat de boor moeiteloos door de hardste steen- en betonsoorten. Ook zijn betonsoorten met kiezels geen probleem dankzij de combinatie van de extra geharde carbide kop met SDS-plus-aansluiting.

Bestellen

Bestel de hoogwaardige SDS-plus Premium hamerboren met 4 snijkanten van Wovar. Profiteer van onze stapelkorting en bestel minimaal 5 stuks. Zakelijke klanten profiteren van extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan!