CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Lange boren0

Filters

Lange boren

36 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Lange boren

U zoekt lange boren? Wovar heeft een uitgebreid assortiment van lange boren voor hout. Zo leveren wij boren van 230 mm lang tot en met 640 mm lang. Lange hout boren van Wovar zijn geschikt voor vrijwel alle houtsoorten. Dankzij de handige centreerpunt met schroefdraad boort u uiterst precies. U bestelt lange boren in diktes van 6mm tot en met 13mm. Door de zeskantopname passen Wovar lange boren op iedere boormachine. 

Zijn lange boren niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze boren en toebehoren. Hier vindt u bijvoorbeeld ook metaalboren

Lange boren voor hout zijn rechtssnijdend en super scherp. Dit zorgt voor mooie gladde ronde gaten. Het geharde staal zorgt voor een langere levensduur. Lange boren worden veel gebruikt voor harde houtsoorten. Wij hebben de boren gestest op Azobé, Eiken en larikshout. Dit was voor onze lange boren geen enkel probleem!

Tips voor lange boren!

Ze uw boormachine bij voorkeur op een laag toerental. Dit zorgt ervoor dat uw lange boor niet te heet wordt. Vergeet niet de lange boren de kans te geven om het zaagsel af te voeren. U doet dit door de boor na een paar centimeter weer rustig omhoog te halen. 

Lange boren bestellen

Bestel supersterke lange boren voor hout. Lange boren worden veel gebruikt bij het voorboren van lange schroeven en slotbouten. Bedrijven in de bouw-, klus- en hoveniersbranche profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Video: Boren met lange houtboren