CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Hoe werkt Nanocoating en wat is de beste NanoCoat? 24 лют

Hoe werkt Nanocoating en wat is de beste NanoCoat?

Terug naar overzicht

Nanocoating is een techniek om een ondergrond waterdicht te maken. Een goede nanocoat kan op vrijwel alle ondergronden aangebracht worden en beschermt het zo tegen bijvoorbeeld roest, houtrot, hechting van vuil, schimmel en meer. Maar hoe werkt dit nou precies? Wat zijn populaire toepassingen van Nanocoatings? Dat leggen wij u graag uit in onze blog!

Wat is nanocoating?

Nanocoating (of nanocoat) is een vloeibaar goedje dat gesmeerd kan worden op verschillende ondergronden. Omdat het goedje bestaat uit microscopisch kleine deeltjes is deze volledig onzichtbaar. Hoewel deze deeltjes heel klein zijn, houden ze wel vocht tegen. Dit zorgt voor echte parelvorming. Parelvorming is wanneer vocht niet in de ondergrond kan trekken en daardoor als parels er op blijft liggen. Wanneer dit plaats vindt, weet u zeker dat de ondergrond helemaal waterdicht is! U veegt het water er zo van af zonder dat er iets achterblijft. Dit heeft een aantal hele grote voordelen. Nanocoating wordt gebruikt bij veel verschillende projecten. De belangrijkste reden is om de ondergrond te verduurzamen en viezigheid tegen te gaan. 

echte parelvorming

De voordelen van Nanocoat

Het gebruiken van Nanocoat heeft een aantal voordelen. De twee belangrijkste voordelen zijn het verlengen van de levensduur van de ondergrond en het mooi houden van de ondergrond. Zo voorkomt een goede nanocoat namelijk dat hout gaat rotten, ijzer gaat roesten, muren gaan schimmelen en noem maar op! Daarnaast betekend: geen hechting van vocht, geen hechting van alg, vuil en stof. Dit houdt de ondergrond dus ook nog eens mooi schoon. Dit is dan ook de reden dat het product veel wordt gebruikt op standbeelden, borden, enzovoorts. Hieronder beschrijven we een aantal voorbeelden van projecten waarbij de nanocoat is gebruikt.

Nano coating gebruiken

Nanocoating wordt in talloze projecten gebruikt. De Nanocoating die wij aanbieden is vooral populair in tuinen. Denk bijvoorbeeld aan mooie beelden die u schoon en mooi wilt houden, maar eventueel ook een houten gevel of ander materiaal in de tuin. Vooral hout is gevoelig voor water. De door ons verkochte nanocoat wordt dan ook vooral gebruikt op hout, steen en beton in en rondom het huis. Echter zijn er ook veel grotere projecten waarbij Nanocaoting wordt toegepast. Zo zijn er veel gemeenten die verkeersborden insmeren met het goedje. Dit zorgt er voor dat ze, ook op plekken met viel viezigheid, opspattend modder en stof mooi schoon blijven. Bij steeds meer van dit soort projecten worden nanocoatings gebruikt voor een mooiere, schonere en duurzamere ondergrond! Heeft u dus last van groene aanslag op uw buitenmuren? Wilt u een mooi pronkstuk in de tuin beschermen van viezigheid? Heeft u veel last van opspattend vuil? Voor al dit soort problemen is de nanocoat perfect. 

behandeld en onbehandeld

Nano coating

Bij Wovar hebben wij de WS NanoCoat in ons assortiment. Dit is een fles van 1 Liter met zeer goede nanocoating. Gemiddeld doet u hier zo'n 20 m2 mee, maar dit kan enorm verschillen en is afhankelijk van de zuiging van de ondergrond. Het product gaat jaren lang mee. Besteld u uw Nanocoat vandaag nog bij Wovar? Dan heeft u deze meestal de volgende dag al in huis!

Producten die passen bij deze blog