CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Gecoate VlonderschroevenVlonderschroevenSchroeven

Filters

Gecoate Vlonderschroeven

9 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Gecoate Vlonderschroeven

Zoekt u gecoate schroeven? Wovar heeft een ruim assortiment zeer sterke gecoate vlonderschroeven. Schroeven met een coating zijn zeer geschikt voor buiten gebruik en looizuurhoudende houtsoorten. De speciale coating van deze schroeven beschermt het staal namelijk tegen oxidatie en zuren die in Eiken, Garapa, Western Red Cedar, Accoya en Kapur hardhout zitten. De gecoate schroeven van Wovar met torx-kop zijn bovendien roestwerend en hebben veel weg van rvs schroeven. Het voordeel van onze gecoate schroef is dat deze 2x zo sterk zijn als rvs schroeven.

De organische coating is opgebouwd uit 3 verschillende lagen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de coating beschadigd tijdens het indraaien van de schroeven. De coating heelt namelijk uit zichzelf! Gecoate schroeven zijn verkrijgbaar in 4mm en 5mm dik. De lengtes varieren van 30 tot en met 80 mm. Alle gecoate schroeven van Wovar beschikken over een Torx aandrijving en handige snijpunt. Bestel voor 21:30 uur en wij leveren de volgende dag gecoate schroeven voor buiten bij u thuis. Voor ons complete aanbod vlonderschroeven, kijkt u op onze pagina vlonderschroeven

Onze gecoate schroeven zijn een perfect alternatief voor rvs310 vlonderschroeven, dit type rvs schroeven wil graag vlekken geven bij looizuurhoudende houtsoorten. Het verdere voordeel van gecoate schroeven is dat deze voor alle houtsoorten geschikt zijn, zo hoeft u nooit meer na te denken over welke schroef gebruiken. Voor elke klus in de tuin is de schroef met grijze coating namelijk geschikt. Let wel even op de kopmaat (5x50 mm is voor vlonders een must) en de productbeschrijving. Bij zwarte gecoate schroeven kunnen namelijk alleen geschikt zijn voor schuttingen.

Zijn gecoate schroeven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze spaanplaatschroeven verzinkt, of onze populaire tuinschroeven rvs.

Grijze vlonderschroeven

De kleur van Wovar gecoate schroeven is grijs / antraciet. Iedere gecoate schroef beschikt over een torx indruk. Dit voorkomt het slippen van uw machine en verkleint de kans op beschadigingen aan de schroef. De anti roest / anti looizuur coating is in drie lagen opgebouwd en heeft allerhoogste corrossiviteits klasse C4. Voorboren in naaldhout is niet nodig. Bij hardhout wordt dit wel aangeraden. Hiervoor kunt u onze hardhoutboortjes gebruiken. Gecoate schroeven 4mm dik boort u voor met een 3.0 mm dikke hardhoutboor en de 5mm dikke schroeven met een houtboor 3.5 mm dik.

Ook is een vlijmscherpe snijpunt aangebracht bij alle gecoate schroeven. De snijpunt, ook wel boorpunt genoemd, zorgt ervoor dat de schroef snel in het hout draait. Het schroefdraad van de schroeven wordt als het ware onderbroken door een soort zaagsnede. Onder de kop van de gecoate schroeven zitten freesribben. Deze zorgen ervoor dat de platverzonken kop mooi verzinkt in het hout.

Gecoate schroeven bestellen

Bestel ijzersterke gecoate schroeven van Wovar. Voorkom roest en oxidatie bij buitenmontage of het vastschroeven van looizuurhoudende houtsoorten. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers krijgen met een zakelijk account nog scherpere prijzen!

Vergeet naast uw gecoate vlonderschroeven niet uw afstandhouders mee te bestellen! Met afstandhouders kunt u in rap tempo vlonderplanken monteren, met allemaal dezelfde tussen ruimte. Dit zorgt voor een strak geheel.