• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Dubbelzijdige tape

Bent u op zoek naar dubbelzijdige tape? Bij Wovar kiest u uit een van onze vele dubbelzijdige tapes. Met de dubbelzijdige tape, kunt u dingen aan elkaar vastplakken, die recht tegen elkaar of op elkaar komen. Met dubbelzijdige tape kunt u verbindingen maken, die met enkelzijdige tape niet mogelijk zijn. Dubbelzijdige tape zorgt voor een nagenoeg onzichtbare montage, zonder dat u lijm hoeft te gebruiken. Zeker wanneer voorwerpen niet permanent aan elkaar hoeven, is een dubbelzijdige tape een ware uitkomst. Wilt u met dubbelzijdige tape iets plakken wat wél permanent aan elkaar moet blijven? Ook dat is geen enkel probleem met sterke dubbelzijdige tape, ook wel dubbelzijdige montagetape. 

10 producten
Sorteren op voorraad
1-10 van de 10 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Dubbelzijdig tape transparant

Dubbelzijdige tape is een ware uitkomst wanneer u twee voorwerpen aan elkaar wilt plakken. Zeker wanneer u dit op of tegen elkaar aan wilt doen. Hiervoor is normale tape minder geschikt. In dit geval kiest u dus voor dubbelzijdige tape. Of dit nu een poster aan de muur is, een kleed op een tafel of iets anders. Met dubbelzijdig tape kunt u het gemakkelijk en snel realiseren. Wanneer u werkt met doorzichtige/transparante materialen, is een zwarte of gekleurde dubbelzijdig tape niet mooi. In dat geval kiest u voor een dubbelzijdig tape transparant. De dubbelzijdige tape transparant is, zoals de naam al doet verwachten, doorzichtig. Hierdoor valt dit dubbelzijdig tape transparant niet op, zelfs bij doorzichtige voorwerpen. 

Sterke dubbelzijdige tape

Ook wanneer u voorwerpen aan elkaar wilt plakken die wat zwaarder zijn, kan dubbelzijdige tape alsnog uitkomst bieden. In dat geval maakt u gebruik van sterke dubbelzijdige tape. Hierbij kunt u denken aan een sterke dubbelzijdige montagetape. De meest sterke variant in ons assortiment is geschikt voor meer als 10 kg! Deze sterke dubbelzijdige tape is perfect wanneer u bijvoorbeeld plinten aan de muur wilt plakken, glas op elkaar wilt plakken of gesteenten wilt plakken. 

Dubbelzijdig tape verwijderen

Met tape plakt u voorwerpen aan elkaar. Soms kan het echter voorkomen dat deze voorwerpen niet meer aan elkaar vast hoeven te zitten. In dit geval is het tijd voor dubbelzijdig tape verwijderen. Dubbelzijdig tape verwijderen kan op meerdere manieren. U kunt een föhn gebruiken om de tape eerst warm te maken. Wanneer dubbelzijdig tape warm wordt, is de lijm zachter, dus gemakkelijker te verwijderen. Een andere mogelijkheid voor dubbelzijdig tape verwijderen, is weken met alcohol. Gebruik hiervoor een vloeistof met een hoog alcoholpercentage. Denk aan schoonmaakalcohol of zelfs Wodka. Tot slot kan dubbelzijdig tape verwijderen ook makkelijker gemaakt worden door WD-40. Hiervoor spuit u wat WD-40 langs de randjes, waarna u deze een stukje lostrekt. Dit blijft u herhalen totdat u klaar bent met dubbelzijdig tape verwijderen.

Dubbelzijdig tape kopen

Gaat u ook dubbelzijdig tape kopen? Bij Wovar kunt u dubbelzijdig tape kopen tegen scherpe prijzen. Daarnaast geniet u bij Wovar altijd van hoogwaardige producten, die wij direct uit eigen (grote) voorraad leveren. Zo kunt u snel aan de slag met dubbelzijdig tape. Heeft u meerdere rollen dubbelzijdig tape nodig? Let dan ook even op de staffelkorting die wij bieden voor onze verschillende tapes. Heeft u een bedrijf in de bouw- of klusbranche? Dan wijzen wij u graag op ons zakelijk account. Hiermee komen verschillende bedrijven uit onder andere de bouw- of klusbranche in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk aan een zakelijke korting of een vast contactpersoon. 

Is ons dubbelzijdig tape niet wat u zocht? Kijk dan eens bij onze ducttape, kit, secondelijm of één van onze andere varianten lijmen, kitten en tape