CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Filters

EPDM Tape

5 Aantal producten

EPDM Tape

Bent u van plan om gevelbekleding aan uw woning te monteren? Dan is het belangrijk om de houten achterconstructie goed tegen de verschillende weersinvloeden te beschermen. Met de EPDM tape van Wovar zorgt u ervoor dat het houten regelwerk goed beschermd is tegen hemelwater en vocht. Hierdoor zal het hout niet gaan rotten en vergroot u de levensduur van uw gevelbekleding!  

Zelfklevend EPDM voegband 

Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer (EPDM) staat bekend om zijn lange levensduur. Dit duurzame voegband heeft namelijk een levensduur van wel 40 jaar! Zo blijft de houten achterconstructie van uw gevelbekleding lang beschermd. 

Het EPDM voegband van Wovar is 0.5 mm dik en u hebt de keuze uit de breedtes 45, 60, 90 en 110 mm. Verder is deze tape zelfklevend. Hierdoor is deze zeer eenvoudig aan te brengen. U hoeft het alleen maar op maat te knippen op snijden.

Tip: Let bij het aanbrengen van de tape erop dat u een overlap van 1 cm aan beide zeiden van het regelwerk aanhoudt. Zo is het hout maximaal beschermt!

EPDM tape met zelfklevende strip bestellen

Bestel zelfklevende EPDM tape voor een scherpe prijs bij Wovar! Grootverbruikers, aannemers en andere bedrijven in de bouw- en tuinsector profiteren van extra voordeel wanneer zij een zakelijke klant van ons worden. Meld u zich daarom snel aan voor een zakelijk account en ontvang zo onder andere direct een vaste zakelijke korting en een eigen contactpersoon!

Is dit zelfklevende EPDM tape niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze categorie dakschroeven en EPDM. Naast EPDM tape kunt u bij ons ook terecht voor onder andere EPDM folie per meter en complete EPDM dakbedekking sets

Voor meer mogelijkheden kijkt u bij onze lijmen en kitten. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook een universele high tack kit. Hiermee maakt u binnen een paar seconden een oersterke verbinding tussen de meeste materialen.