CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Musketonhaken Kopen? Musketonhaak Verzinkt Morgen in Huis!0

Filters

Musketonhaken Kopen? Musketonhaak Verzinkt Morgen in Huis!

4 Aantal producten

Musketonhaken Kopen? Musketonhaak Verzinkt Morgen in Huis!

Wilt u musketonhaken kopen? Dat kan in de webshop van Wovar. Wij leveren uit eigen voorraad musketonhaken bij u thuis, waar u ook woont. Kies uit een musketonhaak klein of groot. Tevens kunt u kiezen uit RVS of verzinkt staal. Voor het kopen van musketonhaken via onze webshop geldt, bestel op werkdagen voor snelle levering in 24 uur! 

De musketonhaken van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de haken extra sterk. Een musketonhaak is een haak met een schuivend gedeelte die volledig wordt afgesloten. De lengtes van de Wovar musketonhaken variëren van 54 mm tot en met 96 mm. Op iedere product pagina worden details als dikte, grote van de opening en diameter van de draaiende wervel weergegeven.

Bestel eenvoudig musketonhaken bij Wovar, uw leverancier voor musketonhaken. Bedrijven in de bouw-, klus- of groenbranche worden aangeraden zich aan te melden voor een zakelijk account om te profiteren van extra korting. Naast musketonhaken levert Wovar ook karabijnhaken in verzinkt staal en RVS.

Wist u dat... musketonhaken vroeger gebruikt werden voor het ophangen van geweren?